Om u beter van dienst te zijn maakt Monuta.nl gebruik van cookies.

Begraafplaats Oud Eik en Duinen

afbeelding

'Misschien wel de mooiste begraafplaats van Nederland', zo wordt begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag vaak getypeerd. Oud Eik en Duinen is niet alleen een van de oudste begraafplaatsen van ons land maar ook een van de grotere, zeker in de Haagse regio. Op het terrein van maar liefst 14 hectare liggen ruim 20.000 graven.

De monumentale begraafplaats ademt de unieke sfeer van een rijke historie. En ze biedt haar bezoekers nog steeds rust en privacy die voor het herdenken van onze dierbaren vaak zo belangrijk zijn. Koppelen we dat aan de prachtige natuur, de eeuwenoude beuken en talloze hedendaagse mogelijkheden, dan zal duidelijk zijn dat Oud Eik en Duinen een wel heel bijzondere algemene begraafplaats is. Wie denkt dat de tijd heeft stil gestaan, komt bedrogen uit. Oud Eik en Duinen kan zich moeiteloos meten met elke moderne begraafplaats.

Nieuws

  • Lees hier de Nieuwsbrief van Begraafplaats Oud Eik en Duinen .
    Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Vul dan het aanmeldformulier in.
  • Lees alles over onze kerstactiviteiten in onze agenda .
  • Met ingang van 1 januari 2014 is onze administratie verhuisd. U kunt ons vinden in het pand van Monuta Innemee (ook op de begraafplaats, nr 38) Bij de receptie aldaar kunt u al uw vragen over de begraafplaats stellen en indien nodig zal een medewerker van onze administratie hierbij assisteren en u verder informeren.

 

Wilt u zien hoe de begraafplaats eruit ziet? Klik dan op de groene button hiernaast voor een virtuele rondleiding.