Om u beter van dienst te zijn maakt Monuta.nl gebruik van cookies.

Crematorium Terneuzen

afbeelding

In een groenrijke omgeving, midden in het hart van Zeeuws-Vlaanderen, ligt het Monuta crematorium Terneuzen. In januari 2010 is het crematorium grondig verbouwd. Crematorium Terneuzen biedt volledige dienstverlening aan vanaf het moment van overlijden tot aan de plechtigheid voor crematie of begrafenis. Dankzij onze 24-uurs kamers is het mogelijk de overledene te bezoeken op de momenten dat daar behoefte aan is.

 

Binnencolumbarium
Bijzonder voor Zeeuws-Vlaanderen is dat wij een binnencolumbarium hebben. Alleen bezoekers die in het bezit zijn van een code kunnen hier naar binnen. In het binnencolumbarium heeft men de gelegenheid om de nis naar eigen wensen in te vullen (de voorwaarden hiervoor zijn te vinden in het crematorium). Op deze manier wordt het bezoek nog persoonlijker en intiemer, speciaal voor diegene die thuisplaatsing net iets te moeilijk vinden.


Wat kost een crematie?
Bekijk hier onze brochure met tarieven . Na de plechtigheid kunnen wij uiteraard ook koffie of iets anders verzorgen. Bekijk hier onze brochure over cateringmogelijkheden .


Neem voor vragen gerust contact met ons op.