Franchise hoe word ik franchisenemer

Hoe word ik franchisenemer bij Monuta?

Ondernemer worden bij Monuta? Dat doen we samen. Binnen de selectieprocedure vinden wij jouw aandeel namelijk net zo belangrijk als dat van ons. Jij beslist of onze kwaliteiten goed genoeg zijn en wij beslissen of jij de ideale franchisenemer voor ons bent. Zo beoordelen we na elke stap in de selectieprocedure of de verwachtingen van beide kanten zijn waargemaakt.

Franchisenemer in drie stappen

Monuta heeft voor haar franchisenemers het 'franchisenemer in 3 stappen' model ontwikkeld. Kwaliteit is een essentieel onderdeel van de dienstverlening van Monuta. Het hoge niveau kunnen we behouden door een uitgebreid en professioneel stappenplan aan te bieden. Alle drie de onderdelen succesvol afgerond? Dan ben jij 'klaar voor de start'.

  1. Opstellen van ondernemingsplan
    Monuta heeft een business model ontwikkeld waar jij als kandidaat franchisenemer zelf je eigen financiële model van jouw onderneming mee kan maken. Met behulp van het vestigingsplaatsonderzoek, het standaard ondernemingsplan en de expertise van Monuta professionals maak jij een eigen professioneel ondernemingsplan.
  2. Financiering
    Monuta heeft toegang tot meerdere financiële instellingen die de financiering van jouw franchise onderneming mogelijk maken. Indien gewenst zullen wij jou begeleiden tijdens de noodzakelijke gesprekken.
  3. (Vliegende) Start
    Als startend franchisenemer krijg je een uitgebreid introductieprogramma dat drie maanden duurt. In deze drie maanden word je opgeleid tot Register Uitvaartverzorger (praktijk & theorie), Je wordt op alle ondersteunende afdelingen geïntroduceerd en gefaciliteerd in de start-up van jouw onderneming en krijgt een individuele 5-daagse financiële training van een zeer ervaren financiële planner.