Monuta Team Bijzondere Uitvaarten

Internationale organisaties

Het Team Bijzondere Uitvaarten werkt samen met vele internationale overheidsorganisaties. Elke organisatie kent zijn eigen protocol. Een goed uitgevoerd protocol zorgt ervoor dat de aanwezigen zich welkom voelen en dat de uitvaart de uitstraling krijgt die zij verdient.

Maar protocol staat ook voor professionaliteit. Hierbij is het van belang dat de verschillende culturen worden gerespecteerd; zowel van de Nederlandse kant als van het land waar de overledene vandaan kwam. In veel gevallen wordt de overledene teruggebracht naar het land van herkomst. Monuta heeft hiervoor een eigen repatriëringsafdeling waardoor de reis naar het thuisland snel een eenvoudig kan worden geregeld.

Het TBU leidt ook hierbij alles in goede banen, zodat de organisatie en de familie zich hierover geen zorgen hoeven te maken. Bij dergelijke uitvaarten werkt het TBU nauw samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Contact

Wilt u weten wat het Team Bijzondere Uitvaarten voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Hans Bleijerveld via 055 - 527 42 77 (dag en nacht bereikbaar, ook voor het melden van een overlijden) of via het contactformulier hieronder.

Naar contactformulier