Om u beter van dienst te zijn maakt Monuta.nl gebruik van cookies.

Monuta - Monuta Crombach

Zoek

Omschrijving

Het uitvaartcentrum van Monuta Crombach is gevestigd in een statig herenhuis aan de Oliemolenstraat. Het statige pand ligt nabij het centrum van Heerlen in een woonwijk. Het gebouw heeft een karakteristiek karakter. Het heeft een huiselijke sfeer die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Vandaag de dag kan en mag veel en wij zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Schroom daarom ook niet om uw wensen kenbaar te maken. Voor ons is geen verzoek te veel, wij zijn er voor u.

Monuta Crombach heeft twee ruime rouwkamers met zitgelegenheid. De rouwkamers zijn huiselijk en sfeervol ingericht zodat u het gevoel heeft dat u in een huiskamer zit.

Het is ook mogelijk uw dierbare thuis op te baren. Zo blijft de overledene in de vertrouwde omgeving en kunt u thuis bij uw dierbare zijn. Wij komen dagelijks bij u om te kijken of alles goed gaat, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Als er toch iets is, kunt u ons dag en nacht bereiken.

Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart die bij u en uw overleden dierbare past. Wij zijn er als u ons nodig heeft. Bel gerust met één van onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek.

Ons team bij Monuta - Monuta Crombach
van der Erika van der Weg Uitvaartverzorger
René Willems Uitvaartverzorger
Nicole Arets-Starmans Manager Uitvaartzorg
Will Bierman Uitvaartverzorger
Monuta Crombach Oliemolenstraat 30 6411 GK Heerlen (045) 571 44 27
Zoek