Om u beter van dienst te zijn maakt Monuta.nl gebruik van cookies.

Monuta - Monuta Doetinchem

Zoek

Omschrijving

Luister hier naar onze commercial.

Aan de Keppelseweg in Doetinchem vind je het uitvaartcentrum van Monuta. In ons statige en sfeervolle witte pand kunt u kiezen voor een traditionele opbaring of voor opbaring in een 24-uurskamer. Als u kiest voor de 24-uurskamer kunt u zo vaak komen als u wilt en net zo lang blijven als u wilt. Dit kan een oplossing zijn als u thuis niet de mogelijkheid heeft of thuis geen opbaring wilt. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het uitvaartcentrum kunt komen.

U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. Daarom kunt u de kamer op een persoonlijke manier inrichten door er bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Bij de 24-uurskamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft, zoals een keukentje met de gelegenheid tot het gebruiken van koffie en thee. Er is ook een toiletruimte beschikbaar.

Het is ook mogelijk uw dierbare thuis op te baren. Zo blijft de overledene in de vertrouwde omgeving en kunt u thuis bij uw dierbare zijn. Wij komen dagelijks bij u om te kijken of alles goed gaat, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Als er toch iets is, kunt u ons dag en nacht bereiken.

De aula is stijlvol ingericht en heeft een open en lichte uitstraling. Er zijn 150 zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. De aula is tevens door middel van een schuifwand in twee kleinere ruimtes te verdelen. Hierdoor zijn er diensten voor kleine en grote groepen mogelijk in de aula. De ruimte is goed toegankelijk voor minder validen.

Bel gerust met één van onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek. Langskomen mag ook, al heeft het wel de voorkeur uw komst even aan te kondigen. Dan weet u zeker dat wij u alle gevraagde tijd kunnen geven.

Ons team bij Monuta - Monuta Doetinchem
Martijn Schenk Uitvaartverzorger
Marjo Bruil Uitvaartverzorger
Mike Beems Uitvaartverzorger
Monuta Doetinchem Keppelseweg 40 7001 CG Doetinchem (0314) 325 917
Zoek