Om u beter van dienst te zijn maakt Monuta.nl gebruik van cookies.

Monuta - Monuta Emmen

Zoek

Omschrijving

Luister hier naar onze commercial.

Monuta Emmen heeft een centrale ligging in Emmen en is gelegen aan de Weerdingerstraat. Het pand heeft een intieme en statige uitstraling. Rondom het pand is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Het uitvaartcentrum beschikt over 3 grote 24-uur rouwkamers. Hierbij krijgen de nabestaanden de beschikking over een sleutel zodat zij 24 uur per dag bij hun dierbare kunnen zijn. Het inrichten met eigen spulletjes, ophangen van dierbare kunst en foto’s mag allemaal. De kamers beschikken over een muziekinstallatie met CD speler zodat eigen muziek gespeeld kan worden.

Naast de 3 grote rouwkamers is er ook nog 1 kleinere rouwkamer aanwezig welke gebruikt kan worden voor het op afspraak afscheid nemen van een overledene. .

Allereerst beschikt het uitvaartcentrum over een ruim opgezette aula, met zitplaatsen voor 100 mensen. Deze ruimte is zeer geschikt voor het houden van een herdenkings- en afscheidsdienst. Er is een orgel aanwezig evenals een goede geluidsinstallatie. Ook bestaat de mogelijkheid voor het vertonen van filmpjes en foto’s middels een beamer en scherm. De zitplaatsen in de aula zijn gericht op de prachtige rustgevende binnentuin. .

Naast de aula bevindt zich de koffiekamer. Deze ruimte is uitermate geschikt voor de ontvangst van zowel grote als kleine gezelschappen. De cateringmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Van een eenvoudig kopje koffie tot en met uitgebreide buffetten is mogelijk. Denk ook eens aan een “high tea” met bijbehorende hapjes, of een uitgebreide borrel.

Naast het rouwcentrum bevindt zich een kantoorgedeelte waarin onze uitvaartverzorgers al hun administratieve werkzaamheden verrichten. Hier is elke werkdag tussen 9.00 en 15.00 uur iemand aanwezig waar u terecht kunt voor alle vragen. Wanneer u vooraf een afspraak maakt zorgen wij dat we u in alle tijd en rust te woord kunnen staan.

Ons team bij Monuta - Monuta Emmen
Patrick Pereira Uitvaartverzorger
van de Bea van de Riet-Harwig Uitvaartverzorger
Hilbrand Baptist Uitvaartverzorger
Johan Aalders Manager Uitvaartzorg
Kasper Trip Uitvaartverzorger
Monuta Emmen Weerdingerstraat 201 7822 BK Emmen (0591) 617 936
Zoek