Om u beter van dienst te zijn maakt Monuta.nl gebruik van cookies.

Monuta - Monuta Houten

Zoek

Omschrijving

Luister hier naar onze commercial.

Het uitvaartcentrum van Monuta staat aan de Vlierweg in Houten. Het pand heeft een knusse en huiselijke uitstraling die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Het is een vertrouwde plaats waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van een dierbare. Het bijzondere pand ademt meer de intimiteit van een woonhuis dan van een uitvaartcentrum, zodat nabestaanden zich er makkelijker thuis kunnen voelen. Het gebouw is rolstoelvriendelijk en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Onze uitvaartverzorgers hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart. Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Onze uitvaartverzorgers zijn daarnaast in het bijzonder bekend met alle plaatselijke mogelijkheden.

Monuta Houten biedt comfortabele opbaarkamers, waar de familie in de dagen voor de uitvaart afscheid kan nemen. U kunt hier, in alle rust, met een kopje koffie of thee afscheid nemen. Bij ons kunt u op afspraak uw dierbare bezoeken. Wij zullen ervoor zorgen dat er altijd een gastvrouw aanwezig is waar u met vragen terecht kunt of die even een luisterend oor biedt als u daar behoefte aan heeft. Wij streven ernaar dat u gedurende het gebruik van het uitvaartcentrum door één en dezelfde gastvrouw wordt begeleid.

Monuta Houten biedt alle gelegenheid voor uitvaartplechtigheden en afscheidsdiensten in welke vorm dan ook. Na de uitvaart verzorgt Monuta Houten op passende wijze een koffietafel. U kunt kiezen voor een eenvoudige koffietafel maar een uitgebreid buffet behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor, tijdens en na een uitvaart? Onze uitvaartverzorgers informeren u graag.

Ons team bij Monuta - Monuta Houten
Maurits Altena Uitvaartverzorger
Anne-Marie Dix Uitvaartverzorger
Anneke Schaap Uitvaartassistent
Sander Groeneveld Uitvaartverzorger
Berna Hofmans Uitvaartverzorger
Monuta Houten Vlierweg 7 3991 BA  Houten (030) 635 38 20
Zoek