Om u beter van dienst te zijn maakt Monuta.nl gebruik van cookies.

Uitvaart Rotterdam - Monuta Memoriam

Zoek

Omschrijving

Luister hier naar onze commercial.

Monuta Memoriam is gelegen aan de Langenhorst in Rotterdam. (VA Metro Slinge bus 70 en VA Centraal Station, tramlijn 25). Ons uitvaartcentrum heeft een warme uitstraling. Er zijn familiekamers met een huiselijke sfeer die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geven. Er is veel mogelijk en wij zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Bespreek daarom gerust uw wensen met ons, wij zijn er voor u.

U kunt bij ons een condoleance organiseren, maar ook een uitgebreide koffietafel. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid en ook hierbij nemen wij uw wensen het uitgangspunt.
De aula is stijlvol ingericht en heeft een open en aangename uitstraling. Er zijn 200 zitplaatsen en er is een ruim aantal staanplaatsen. Hierdoor zijn er diensten voor zowel kleine als grotere groepen mogelijk in de aula. Ook bestaat de mogelijkheid om een zelfgemaakte PowerPoint presentatie af te laten spelen. De ruimte is prima toegankelijk voor minder validen.

De catering kan op verschillende manieren ingericht worden. Het kan eenvoudig met koffie, thee, fris en cake. Maar het kan ook met bier, wijn, jus d’orange, soep en diverse (luxe) broodjes.

Persoonlijk afscheid staat centraal tijdens de plechtigheid. De plechtigheid kan geheel naar eigen wens worden ingevuld, bijvoorbeeld met (live)muziek, sprekers en eigen rituelen. Mensen van elke cultuur en religie kunnen bij ons op een traditionele manier afscheid nemen van hun dierbare. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Wij zijn er als u ons nodig heeft. Bel gerust met één van onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek. Langskomen mag ook, al heeft het wel de voorkeur uw komst even aan te kondigen. Dan weet u zeker dat wij u alle gevraagde tijd kunnen geven

Ons team bij Monuta - Monuta Memoriam
Mieke Penne Uitvaartverzorger
Niels Fieggen Uitvaartverzorger
Hans Leenderts Uitvaartverzorger
Jill Murel Uitvaartverzorger
Stefan Bijleveld Uitvaartverzorger
Fred Warbout Uitvaartverzorger
Jeanet Wiegmann Manager Uitvaartzorg
de Wilma de Kok Uitvaartverzorger
Monuta Memoriam Langenhorst 100 3085 HR Rotterdam (010) 293 04 22
Zoek