Waarom Monuta Weber?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,9

Voor een passende uitvaart in Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen

Uw houvast in tijden van rouw en verdriet. Dat is wat Monuta Weber bij een uitvaart in Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen voor u kan betekenen. Ik ben uw steun, neem de tijd en bekijk in alle rust samen met u wat de mogelijkheden zijn die passen bij uw wensen. Er moeten zaken worden geregeld, terwijl de wereld even stil lijkt te staan. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het belangrijk is dat iemand stapje voor stapje het proces met je doorloopt en je op dingen wijst die mogelijk zijn en ervoor zorgt dat het afscheid eer doet aan wie de overledene was.

Alles is mogelijk

Er is bij het verzorgen van een uitvaart in Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen veel meer mogelijk dan u waarschijnlijk denkt. Ik pak iedere uitvaart daarom op als maatwerk en laat alles tot in detail kloppen: van het rouwvervoer tot de muziek. Zo past het afscheid niet alleen bij wie uw overleden dierbare was, maar ook bij wie de naasten zijn. Vaak zit dit al in de kleinste dingen.

Onderdeel van Monuta

Doordat Monuta Weber onderdeel is van Monuta, kunt u bij mij terugvallen op de zekerheid van een betrouwbaar en solide bedrijf. Zo bied ik u de mogelijkheid om samen uw uitvaartwensen door te spreken en deze vast te leggen op www.uitvaartwensen.nl. De vele landelijke mogelijkheden combineer ik met een persoonlijke en lokale aanpak.

Voor iedereen een uitvaart met liefde

Net als Monuta vind ik dat voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk moet zijn. Dit betekent dat u altijd bij mij terecht kunt voor een uitvaart in Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd dan bij Monuta, sta ik 24/7 voor u klaar.

Dag en nacht bereikbaar

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen. Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bellen op het telefoonnummer 0297 - 78 30 02. Ik ben er voor u in deze moeilijke periode.