In 2011 ben ik verhuisd naar Walcheren en hier voel ik me thuis. Ik woon dan ook met veel plezier in Vlissingen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden een potje te voetballen, een wandeling te maken over het strand of om gezellig met mijn vriendin er op uit te gaan. Daarnaast kom ik ook graag in de kerk. Na mijn studie Wijsbegeerte ben ik in 2017 begonnen in de uitvaartzorg en daar ben ik nog iedere dag gelukkig mee.

Een passend afscheid

Oprechte aandacht voor mens en emotie staat voor mij voorop bij het verzorgen van een uitvaart. Juist in een periode van verdriet en kwetsbaarheid is het fijn als je kan zijn wie je bent. Vanuit die gedachte help ik u graag om het afscheid zo goed en passend mogelijk vorm te geven. Het geeft mij voldoening als dat lukt en de nabestaanden met een warm gevoel terug kunnen kijken op de dag van de uitvaart.

Tastbare herinnering

Er zijn steeds meer mogelijkheden voor het vervaardigen van een unieke tastbare herinnering aan uw dierbare. Een vingerafdruk van de overledene kan verwerkt worden in een sieraad, maar ook de as of een stukje haar kan daar voor gebruikt worden. Het is ook mogelijk om een unieke urn te laten maken of om het grafschrift in een boomschijf te laten graveren. Als u daar behoefte aan heeft vertel ik u graag meer over de mogelijkheden.