Waarom onze begraafplaats?

  • Eén van de mooiste begraafplaats van Nederland.
  • Er zijn voldoende graven in verschillende klassen beschikbaar.
  • Wij hebben zowel huurgraven als koopgraven voor onbepaalde tijd.
  • Bijzondere flora en fauna.
  • Wij zijn er voor iedereen.

Klantwaardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,4

Welkom bij Begraafplaats Oud Eik en Duinen

De rijke historie van Oud Eik en Duinen gaat terug naar een klein kerkhofje in 1247, dat hoorde bij de kapel van het gehucht Eik en Duinen die toen net gebouwd was. De restanten van deze kapel, die gewijd was aan ‘Onze Lieve Vrouw van Seven Weeën' torenen als stille getuigen nog steeds hoog uit boven de tallozen grafmonumenten. Sinds de eerste begrafenis in 1247 groeide het kerkhofje uit tot een begraafplaats met allure. En die allure onderscheidt Oud Eik en Duinen nog steeds van veel andere begraafplaatsen.

Openingstijden administratie Op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur.

Openingstelling begraafplaats Via het kleine toegangshek aan de Laan van Eik en Duinen is de begraafplaats tussen zonsopgang en zonsondergang toegankelijk.

Kijk ook eens naar onze nieuwsbrief.

Ons team

Ons team bestaat 7 buitendienst medewerkers en 4 binnendienstmedewerkers. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat de begrafenis wordt uitgevoerd volgens de wensen van de overledenen en nabestaanden. Betrokkenheid, respect voor emoties en een hoog niveau van dienstverlening staan daarbij centraal. Want de herinnering aan een mooie uitvaart en een persoonlijk afscheid is een troost voor de nabestaanden.

Onze diensten

Op begraafplaats Oud Eik en Duinen is een uitvaartcentrum gevestigd. U kunt uw dierbare hier opbaren en voor de plechtigheid gebruikmaken van de mooie aula.
 
Bekijk ook de website van Monuta Innemee