Waarom onze begraafplaats?

  • Monumentale status begraafplaats
  • Bijzondere en unieke flora en fauna
  • Toevluchtsoord van rust
  • Uitgebreide keus voor graven
  • Mooiste historische begraafplaats van Nederland

Klantwaardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,4

Agenda

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland

Welkom bij Begraafplaats Oud Eik en Duinen

De rijke historie van Oud Eik en Duinen gaat terug naar een klein kerkhofje in 1247, dat hoorde bij de kapel van het gehucht Eik en Duinen die toen net gebouwd was. De restanten van deze kapel, die gewijd was aan ‘Onze Lieve Vrouw van Seven Weeën' torenen als stille getuigen nog steeds hoog uit boven uit boven de tallozen grafmonumenten. Sinds de eerste begrafenis in 1247 groeide het kerkhofje uit tot een begraafplaats met allure. En die allure onderscheidt Oud Eik en Duinen nog steeds van veel andere begraafplaatsen. Begraafplaats Oud Eik en Duinen is zeven dagen per week, van zonsopgang tot zonsondergang, geopend voor bezoekers.

Ons team

Een uitvaart wordt door onze medewerkers uitgevoerd aan de hand van de wensen van de overledene en nabestaanden. Betrokkenheid, respect voor emoties en een hoog niveau van dienstverlening staan daarbij centraal. Want de herinnering aan een mooie uitvaart en een persoonlijk afscheid is een troost voor de nabestaanden.

Begraafplaats Oud Eik en Duinen

Bij begraafplaats Oud Eik en Duinen is ook een uitvaartcentrum. U kunt uw dierbare hier opbaren en voor de plechtigheid gebruikmaken van de mooie aula.