Uitvaartverzorger

Uw verdriet kan ik helaas niet wegnemen. Ik kan wel een wezenlijke bijdrage leveren aan de rouwverwerking door een afscheid van uw dierbare te verzorgen dat volledig recht doet aan zijn/haar persoonlijkheid en de manier waarop uw geliefde in het leven stond.

Na 25 jaar met grote passie werkzaam te zijn geweest in de evenementenbranche, ben ik gestart als uitvaartondernemer in de Duin- en Bollenstreek. Voor mij is dit een logische stap; uitvaarten zijn naar mijn idee ook evenementen. Sterker nog, het zijn evenementen waarbij het gaat om het raken van mensen en die momenten moeten onvergetelijk zijn.

Mijn keuze voor dit vak hangt nauw samen met de manier waarop ik zelf in het leven sta: open, met oprechte interesse in de medemens en met een grote passie om anderen te helpen en iets te laten beleven wat hun verwachting overstijgt. Waar passend, wijk ik dan ook graag af van de gebaande paden en reik ik u idee├źn en middelen aan om uw wensen te realiseren. Mijn ambitie is om van elke uitvaart een mooie herinnering te maken, waarin datgene wat uw dierbare uniek maakt, centraal staat.

Onder de naam Monuta Herma Pijfers ben ik als begrafenisondernemer werkzaam in de volgende plaatsen: Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Warmond, Sassenheim, Roelofarendsveen, Kaag, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg ZH, Hoogmade, Oud Ade, Rijpwetering, Nieuwe Wetering en Oude Wetering.

Ook als u een verzekerd bent bij een ander dan Monuta, ben ik er voor u. Datzelfde geldt ook als u geen verzekering heeft. Iedereen heeft recht op een mooi afscheid. Daar help ik als begrafenisondernemer in Katwijk, Kaag, Roelofarendsveen en omstreken bij. Neemt u gerust contact op.

Waarom Monuta Herma Pijfers?

  • Afscheid nemen doen we samen
  • Oprechte betrokkenheid
  • Open, helder en informeel contact
  • Aandacht voor detail
  • Zorgvuldig en zorgzaam

Werkgebied

Abbenes, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Warmond, Sassenheim, Roelofarendsveen, Kaag, Buitenkaag, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg ZH, Hoogmade, Oud Ade, Rijpwetering, Nieuwe Wetering en Oude Wetering.