Cretio

U wilt het goed geregeld hebben

U bent zich ervan bewust dat in één moment uw leven drastisch kan veranderen. Hoewel we niet graag stil staan bij deze gedachte, kan het geruststellend en prettig zijn als u, naast uw uitvaartwensen, uw overige zaken vooraf goed geregeld heeft. Maar wanneer heeft u het goed geregeld? Wie weet hoe u uw administratie verzorgd heeft, waar u uw digitale wachtwoorden bewaart? Van wie u de reservesleutels heeft? Wat uw levensovertuiging is en welke professionals u al heeft ingeschakeld?

Anita van de Wege helpt u graag bij het in kaart brengen van wat uw nabestaanden zouden moeten weten ingeval u komt te overlijden of indien u het zelf niet meer kunt overzien. Zij zal eventuele aandachtspunten benoemen en met u bespreken en noodzakelijke vervolgactiviteiten inventariseren, c.q. in samenspraak met u voorbereiden en/of uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het voorbereiden van een bezoek aan de notaris als het gaat om een (levens-) testament of volmacht.

Na de uitvaart

In de eerste dagen na het overlijden van uw dierbare zult u vooral in beslag worden genomen door alle emoties die dit teweeg brengt en het regelen en vormgeven van de uitvaart. In deze periode bent u waarschijnlijk ook belast met de afwikkeling van de nalatenschap.

Allerlei vragen, vooral op het gebied van de financiële afwikkeling, zullen u vast te binnen schieten en u misschien zelfs wel zorgen baren: is er wel iets geregeld; wat is er geregeld; zijn er schulden en moet ik wel of niet aanvaarden en wanneer dan; moet de notaris worden ingeschakeld; heeft u mensen in uw omgeving die u met raad en daad terzijde kunnen staan; wat heeft u nodig zodat u de draad in uw leven weer kunt oppakken enzovoort. 

Anita van de Wege kan samen met u uw situatie na het overlijden van uw dierbare in kaart brengen. Zij inventariseert wat nodig en mogelijk is, schakelt wanneer nodig netwerkpartners in en staat u vooral praktisch ter zijde.

Contact

U kunt vrijblijvend met Anita in gesprek om te bespreken wat zij voor u kan betekenen met betrekking tot het overlijden van uw dierbare en/of het vooraf regelen van uw zaken: a.van.de.wege@cretio.nl, 06 -41084563, www.cretio.nl