Eerste contact

U kunt 24 uur per dag bellen met Monuta Hofrust. U maakt een afspraak en één van ons komt naar u toe om alles rustig met u door te spreken. Stapsgewijs nemen we alles met door wat nodig is om de eerste zaken te regelen. Uw wensen staan daarbij centraal. U bepaalt bijvoorbeeld zelf in hoeverre u wilt bijdragen aan de laatste verzorging.  

De eerste dag nemen we de belangrijkste zaken met u door. De laatste verzorging van uw dierbare, de opbaring en de datum en tijd van de uitvaart komen dan aan bod. Ook zaken als een eventuele voorganger of spreker, rouwkaarten, kist en dergelijke bespreken we al. 

Wij hebben er alle begrip voor dat er veel op u af komt bij een uitvaart. En dat juist in een periode waarin u ook de nodige rust nodig heeft. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke zaken wij het eerst met u moeten bespreken en wat nog even kan wachten. Wij helpen u graag om een weloverwogen keuze te maken uit alle mogelijkheden die er zijn. 

U heeft één contactpersoon die u bijstaat van het eerste gesprek tot en met de uitvaart en daarna. Diederick Truin of Bettine van der Laan zorgt ervoor dat u zich in alle rust kunt voorbereiden op de uitvaart.

Waarom Monuta Hofrust?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Wij kennen de lokale gebruiken en mogelijkheden
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Bennekom, Otterlo, Harskamp, Wekerom, Lunteren, Ederveen, De Klomp, Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Renkum, Wolfheze en Deelen