Nazorg

Na de uitvaart hebben we altijd nog contact met u om even terug te kijken op de uitvaart. Want ook dan komt er nog veel op u af. Wij helpen u graag met alle zaken die na de uitvaart op u af komen. U krijgt van Monuta een nazorgboekje en een handige map waarin alles staat wat u na een overlijden nog allemaal moet regelen. Ook hier geldt weer dat u niet alles meteen hoeft te regelen. Wij staan u graag bij om ervoor te zorgen dat u niet voor nare verrassingen komt te staan na de uitvaart. 

Rouwverwerking gaat niet altijd vanzelf. Hoe pakt u de draad weer op, op welke manier gaat u om met uw verdriet en hoe houdt u de mooie herinneringen aan de overledene vast? Bij alle emotionele zaken na een uitvaart zijn we er ook graag voor u. In ons uitvaartcentrum Hofrust in Bennekom hebben we een bibliotheek opgebouwd met allerlei werken die u kunnen helpen bij de rouwverwerking. U bent altijd van harte welkom om die werken te komen lenen of inzien. Hebt u meer hulp en advies nodig? Wij werken samen met onze partner die u graag wil ondersteunen.

Waarom Monuta Hofrust?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Wij kennen de lokale gebruiken en mogelijkheden
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Bennekom, Otterlo, Harskamp, Wekerom, Lunteren, Ederveen, De Klomp, Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Renkum, Wolfheze en Deelen