Opbaring

De dagen tussen het overlijden en de afscheidsdienst is een periode van verzorging en afscheid nemen. Voor de opbaring van uw dierbare kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen. Wilt u thuis een plek inrichten om in alle rust en vertrouwen afscheid te nemen? Of wilt u in ons uitvaartcentrum afscheid kunnen nemen? Bespreek uw wensen met ons en we vinden een passende oplossing. 

 

Laatste verzorging
Persoonlijke verzorging zoals het wassen en aankleden van uw dierbare kunt u zelf of met familieleden doen, ook na overlijden in een zieken- of verpleeghuis. U bepaalt zelf in hoeverre u wilt bijdragen aan de laatste verzorging.

Als u rustig en in een vertrouwde omgeving afscheid wilt nemen, kan thuisopbaring een prettige optie zijn. Uw geliefde is nog even dichtbij in de vertrouwde omgeving. Het biedt u de kans om in eigen tempo afscheid te nemen. U kunt de overledene laten opbaren op een bed of in een uitvaartkist.

 

Opbaring in een 24-uurskamer

Vanaf 18 juni 2015 kunnen overledenen opgebaard worden in een 24-uurskamer. Als u kiest voor de 24-uurskamer, krijgt u van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het uitvaartcentrum kunt komen. U kunt dan zo vaak komen en net zo lang  blijven als u zelf wilt om afscheid te nemen van uw dierbare. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer en u mag de kamer dan ook op een persoonlijke manier inrichten. Bijvoorbeeld door foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Virtuele rondleiding

Waarom Monuta Hofrust?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Wij kennen de lokale gebruiken en mogelijkheden
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Bennekom, Otterlo, Harskamp, Wekerom, Lunteren, Ederveen, De Klomp, Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Renkum, Wolfheze en Deelen