Waarom Monuta Houten?

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitvaart op maat
  • Kennis van lokale gebruiken

Klantwaardering

Agenda

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland

Welkom bij Monuta - Uitvaart Houten

Voor een uitvaart in Houten staat het team van Monuta voor u klaar. Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld stil te staan. Uw leven staat even in de pauzestand. Maar in de dagen na het overlijden moet er wel ineens veel worden geregeld. Er moeten beslissingen worden genomen rondom het afscheid en de uitvaart. Beslissingen die van grote invloed zijn op het verwerken van het verlies en uw verdriet. U wilt daarom graag dat iemand u bij staat met warmte en begrip. Monuta Houten snapt dit. Daarom geven wij samen met u invulling aan een uitvaart die past bij de wensen van de overledene en bij die van u als betrokken naasten. Wij weten precies wat mogelijk is en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt, want een uitvaart is net zo persoonlijk als iemands leven.

Uitvaartcentrum Houten

Voor een uitvaart in Houten en omgeving bieden wij u alle faciliteiten. Van opbaarkamer tot thuisopbaring en van condoleance tot afscheidsdienst. U kiest voor een afscheid zoals u dat wilt.

Troostkoffer

Monuta vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren op een juiste manier worden ondersteund na een overlijden. Daarom ontwikkelde zij de troostkoffer. De troostkoffer biedt leerkrachten en ouders praktische handvatten om met een kind of jongere in gesprek te gaan. Op deze manier helpen zij bij de verliesverwerking.

Wie troost mij?

Na het verlies van een dierbare kun je je erg alleen voelen. Verdriet delen met lotgenoten kan dan troosten, maar het delen van uw verhaal kan ook anderen troost geven. Op het forum van Wietroostmij.nl kunt u verhalen lezen van anderen en uw ervaringen en tips met hen delen.

Monuta Charity Fund

Al ruim 12 jaar geeft Monuta geld aan lokale initiatieven via het Monuta Charity Fund (MCF). Het thema hiervoor is ‘Zorg voor Nabestaanden’. Heeft u een project dat hierbij past, dan kunt u samen met een ambassadeur een aanvraag indienen. Alle medewerkers en franchisenemers van Monuta zijn ambassadeur van het fonds.

Verzeker uw nabestaanden van een goed afscheid

Laat uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achter. Kijk hier voor de uitvaartverzekering die het beste bij u past of ga naar uw eigen verzekeringsadviseur. Zoek hier de verzekeringsadviseur bij u in de buurt. Het is zo geregeld.

Monuta Draaiboek

Wilt u zelf de uitvaart van uw dierbare regelen? Dat kan met Monuta Draaiboek. U bepaalt zelf wat u wilt regelen en waar wij u mee helpen. En als u wilt, kunt u ons 24 uur per dag om hulp en advies vragen. Bekijk een voorbeeld op monuta.nl/draaiboek.

Raakvragen

Soms weet u minder van een dierbare dan u zou willen. Met een goed gesprek kom je meer van elkaar te weten. Het kan mensen dichter bij elkaar brengen. Monuta wil u helpen dat goede gesprek te starten. Daarom hebben we nu de Raakvragen app. Download hem gratis.

Uitvaartwinkel

Bent u op zoek naar een manier om de as van uw dierbare te bewaren? In de online uitvaartwinkel van Monuta vindt u een uitgebreid assortiment aan urnen, assieraden en gedenkartikelen. Neem gerust een kijkje. Tijdelijk betaalt u geen verzendkosten bij een online bestelling.