Actueel

Zo groots in zijn kleinheid

Meneer Roelofs was al wat ouder. Een verstokte vrijgezel zou je kunnen zeggen. Nooit getrouwd geweest, tevreden in zijn kleine, oude boerderij. Samen met zijn trouwste maatje, zijn zwarte labrador. ‘Die, om eerlijk te zijn, ook al wat ouder werd’, deelt zijn jongere broer met mij. Ik spreek hem over het afscheid nadat meneer Roelofs is overleden.

Afscheid nemen op afstand

Daar sta je dan. De huidige omstandigheden hebben alles veranderd. Het eenzame sterven, het afscheid, het rouwen. Terwijl je het liefst een arm om je schouder hebt. Een hand die je vasthoudt.

 

Monuta Magis doet er ook in deze tijden alles aan om een bijzonder afscheid te verzorgen, hoe anders vormgegeven ook. Want een mooi afscheid helpt enorm bij het rouwproces en de verwerking.

 

Klik hier voor meer informatie over afscheid nemen op afstand

Heeft u alles goed geregeld...? Bezoek de informatieavond.

Update:
Ivm de Coronacrisis wordt deze bijeenkomst verzet naar een nader te bepalen datum. We houden u op de hoogte. Sorry voor het ongemak.

 

Weet uw familie wat uw uitvaartwensen zijn? Is een testament zinvol?

Een pittig onderwerp, maar wel belangrijk om nu al over na te denken. Voor uzelf en uw nabestaanden. Daarom organiseert Monuta Magis samen met notariskantoor Visser Van den Broek Netwerk Notarissen een speciale informatieavond op donderdag 2 april.

Monuta helpt... Helpt u ons?

Beste mensen,

We zijn genomineerd om aanvrager van het kwartaal en het jaar te worden.

Ik wil iedereen vragen om in te loggen en te stemmen op het waardevolle project van het Elkerliek ziekenhuis.

Stuur door naar familie en collega’s, als we winnen kunnen we nog eens € 500,00 winnen voor de familiekamer van de spoedeisende hulp.

Ik zie jullie stemmen graag tegemoet.

 

Alvast heel hartelijk bedankt,

Groetjes Juliette en het team van de SEH.

 

Elkerliek ziekenhuis , familiekamer SEH.