Crematie regelen in Helmond

In Helmond en Laarbeek kiest 80% voor een crematie en 20% voor een begrafenis. Wilt u hulp bij het regelen van een crematie? Ik sta dag en nacht voor u klaar.

Crematorium Berkendonk in Helmond

Het crematorium ligt in een parkachtige omgeving tussen de berkenbomen in Helmond. Het crematorium heeft een warme uitstraling en is niet al te groot. Het personeel is erg vriendelijk en je wordt er goed geholpen. De faciliteiten voor de koffietafel zijn keurig en er is voldoende parkeergelegenheid. Bij sommige crematoria wordt tijdsdruk ervaren, maar bij crematorium Berkendonk in Helmond is dit niet het geval. Er is genoeg tijd gepland tussen de diensten, waardoor u rustig afscheid kunt nemen.

Crematie plechtigheid

De aula van het crematorium heeft door het kleurgebruik een warme uitstraling. De vorm van de aula is rond. Dit zorgt voor een intieme sfeer, terwijl er toch voldoende plek is voor een grote groep gasten. In de aula kunnen 110 gasten zitten en nog eens 50 gasten staan. Wanneer u meer genodigden verwacht, dan kan de ontvangsthal bij de aula worden getrokken. Zo biedt het crematorium in totaal plaats aan 275 gasten. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Zoals een orgel en een piano. Ook kunt u opnames laten maken van de crematie. Als u dit wilt, mag u mee tot aan de ovenruimte, om daar afscheid te nemen. U kunt de crematie dienst zo persoonlijk als u wilt invullen. Ik denk hierover graag met u mee.

Catering na de dienst

De koffietafel is in crematorium Berkendonk in Helmond keurig verzorgd. U kunt kiezen uit een menukaart wat u wilt serveren aan uw gasten. De medewerkers zijn erg attent en gastvrij. Zo kunt u na de crematie plechtigheid nog rustig napraten met een hapje en een drankje.

Kosten van een crematie

De kosten van een crematie liggen lager dan van een begrafenis. U betaalt bij een crematie geen grafrechten en hoeft ook geen grafmonument te kopen. Een ander voordeel is dat er geen onderhoud nodig is. Soms woont de directe familie niet in de buurt en vinden mensen het bezwaarlijk om anderen achter te laten met onderhoudstaken. Bij een crematie hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Voor elk budget kan ik een crematie regelen.

Bestemming voor de as

Bij crematorium Berkendonk in Helmond is een mooi strooiveld aanwezig. Ook zijn er enkele urnenmuren en columbariums. U kunt de as van uw dierbare overledene ook meenemen naar huis en bijvoorbeeld bewaren in een urn of assieraad. In de uitvaartwinkel van Monuta vindt u een ruime keuze aan herinneringsproducten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een crematie regelen in Helmond of Laarbeek? U mag mij altijd vrijblijvend bellen. Ik ben dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 0492 - 66 60 00.

Waarom Monuta Magis?

  • Aandacht voor persoonlijke wensen
  • Waardevolle en stijlvolle begeleiding
  • Meedenkend en meelevend
  • Dag en nacht voor u bereikbaar
  • Goede nazorg

Werkgebied

Helmond, Aarle Rixtel, Lieshout, Beek en Donk