Voor een persoonlijke uitvaart in Gemeente Dronten en Noordoostpolder

Open, eerlijk en meelevend, dat is wat u van mij als uitvaartverzorger mag verwachten. En daarnaast bied ik u een groot empatisch vermogen. Het is mijn streven om uw wensen te realiseren. Door met u te overleggen en te zoeken naar mogelijkheden, zorgen we er samen voor dat u met een warm en dankbaar gevoel kunt terugdenken aan de dag waarop u afscheid nam van uw dierbare. Het verdriet kan ik niet voor u wegnemen, maar we kunnen het afscheid wel zo invullen dat u het een plek kunt geven. Zo biedt het afscheid u een handvat voor de toekomst.

Ik denk mee met u als naasten. Samen bespreken we wie uw dierbare was en wat de best passende invulling voor het afscheid is. Doordat ik de mogelijkheden rondom een uitvaart in de gemeente Dronten, Emmeloord en Noordoostpolder ken, weet ik uitvaarten te begeleiden volgens de wensen van de mensen.

Uitvaart Gemeente Dronten en Noordoostpolder voor iedereen

Iedereen kan voor een uitvaart in de omgeving Dronten en Emmeloord bij mij terecht. Met en zonder uitvaartverzekering en uiteraard ook wanneer u elders bent verzekerd. U bekostigt een uitvaart persoonlijk of via uw verzekering, maar in alle gevallen bent u zelf vrij in de keuze voor uw uitvaartverzorger.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Gemeente Dronten en Noordoostpolder

Neemt u gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Gemeente Dronten en Noordoostpolder. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 0321 - 312 435.