Waarom Monuta Memoriam?

  • Stijlvolle locatie die veel warmte uitstraalt
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Vlakbij crematorium en begraafplaats
  • Multimedia faciliteiten
  • Zeer ruime parkeerplaatsen

Klantwaardering

Welkom bij Monuta Memoriam - Uitvaart Rotterdam

Voor een uitvaart in Rotterdam staat het team van Monuta Memoriam voor u klaar. Bij Monuta Memoriam willen wij er alles aan doen om voor u de passende uitvaart te regelen. Bespreek al uw ideeën en wensen gerust met ons, want is meer mogelijk dan u misschien denkt. Uw vraag staat centraal. Ons doel is dat u een uitvaart ervaart, die past bij uw wensen en u ondanks het verdriet een goed gevoel heeft. Persoonlijk afscheid staat centraal. Wij zijn er als u ons nodig heeft. Bel gerust met één van onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek.

 

Uitvaartcentrum Rotterdam

Voor een uitvaart in Rotterdam en omgeving bieden wij u alle faciliteiten. Van opbaarkamer tot aula en van condoleance tot afscheidsdienst. U kiest voor een afscheid zoals u dat wilt.

Troostkoffer

Monuta vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren op een juiste manier worden ondersteund na een overlijden. Daarom ontwikkelde zij de troostkoffer. De troostkoffer biedt leerkrachten en ouders praktische handvatten om met een kind of jongere in gesprek te gaan. Op deze manier helpen zij bij de verliesverwerking.

Wie troost mij?

Na het verlies van een dierbare kun je je erg alleen voelen. Verdriet delen met lotgenoten kan dan troosten, maar het delen van uw verhaal kan ook anderen troost geven. Op het forum van Wietroostmij.nl kunt u verhalen lezen van anderen en uw ervaringen en tips met hen delen.

Monuta Charity Fund

Al ruim 12 jaar geeft Monuta geld aan lokale initiatieven via het Monuta Charity Fund (MCF). Het thema hiervoor is ‘Zorg voor Nabestaanden’. Heeft u een project dat hierbij past, dan kunt u samen met een ambassadeur een aanvraag indienen. Alle medewerkers en franchisenemers van Monuta zijn ambassadeur van het fonds.

Verzeker uw nabestaanden van een goed afscheid

Laat uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achter. Kijk hier voor de uitvaartverzekering die het beste bij u past of ga naar uw eigen verzekeringsadviseur. Zoek hier de verzekeringsadviseur bij u in de buurt. Het is zo geregeld.

Monuta Draaiboek

Wilt u zelf de uitvaart van uw dierbare regelen? Dat kan met Monuta Draaiboek. U bepaalt zelf wat u wilt regelen en waar wij u mee helpen. En als u wilt, kunt u ons 24 uur per dag om hulp en advies vragen. Bekijk een voorbeeld op monuta.nl/draaiboek.

Raakvragen

Soms weet u minder van een dierbare dan u zou willen. Met een goed gesprek kom je meer van elkaar te weten. Het kan mensen dichter bij elkaar brengen. Monuta wil u helpen dat goede gesprek te starten. Daarom hebben we nu de Raakvragen app. Download hem gratis.

Uitvaartwinkel

Bent u op zoek naar een manier om de as van uw dierbare te bewaren? In de online uitvaartwinkel van Monuta vindt u een uitgebreid assortiment aan urnen, assieraden en gedenkartikelen. Neem gerust een kijkje. Tijdelijk betaalt u geen verzendkosten bij een online bestelling.