Recensies

Monuta Sepers is u graag tot steun bij het verzorgen van een waardig en stijlvol afscheid. Hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren leest u in de recensies over Monuta Sepers in Elburg.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over mijn dienstverlening.

Ervaren, betrokken, meelevend

Beste Mark,  Via deze weg wil ik jou, ook namens mijn familie,  ontzettend bedanken voor je professionele begeleiding rondom het overlijden van onze moeder, dochter en zus. Als je dan ineens op 'dat moment' komt en je er nog nooit mee te maken hebt gehad, dan ga je maar bellen.... Ik belde Mark en hoe lastig ik  het ook vond om je te bellen en om je de situatie uit te leggen, je stelde ons gelijk gerust. De bijzondere voorgesprekken met onze moeder blijft ons altijd bij en hebben wij als positief ervaren. Ondanks dat het voor ons een ontzettend verdrietige periode was heb jij er voor gezorgd dat de uitvaart precies zo is verlopen zoals onze moeder het graag wilde. Je betrok ons overal bij en gaf suggesties. Dat vonden wij erg fijn. Ook na de crematie stond je nog voor ons klaar. Mark, je bent een ervaren, betrokken professional met goede ideeën, een luisterend oor, meelevend, je stond dag en nacht voor ons klaar, legde ons alles tot in de puntjes uit en wij konden met alle vragen bij je terecht.  Ik had er eigenlijk nooit zo bij stilgestaan maar wat een mooi en dankbaar beroep heb je toch! Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen, Mark!

Warme aandacht en begeleiding

De periode van voorbereiding voor de afscheidsdienst geven nog steeds een goed gevoel, mede door jouw geweldige begeleiding hierin. Alles was tot in de kleinste details voorbereid, waardoor wij ons nergens zorgen over hebben hoeven maken. Je hebt echt alles uit onze handen genomen. Ook de dag van afscheid nemen was een mooie dag en dat positieve gevoel nemen we verder mee. Heel hartelijk dank voor je warme aandacht en begeleiding tijdens deze afscheidsperiode. Dat wilde ik je graag nog laten weten.

Ontzorgen

Mark heeft ons vooral ontzorgd bij het voorbereiden van de uitvaart van mijn moeder. Hij voelde goed aan wat wij nodig hadden en prettig vonden, Op de dag van de uitvaart had hij de touwtjes stevig in handen en zorgde hij dat dat alles goed verliep. Het is zonneklaar dat Mark dit beroep met hart en ziel uitoefent.

Uitvaart

Mark heeft de uitvaart van onze vader heel proffessioneel geregeld. De uitvaart was erg goed begeleid. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Ook was hij erg bekwaam in de omgang met kleine kinderen. Onze familie vond alles ook goed geregeld. We raden Mark en spreekster Wenka zeker aan!

Waardig afscheid

Op 1e Kerstdag overleed mijn vader volkomen plotseling . Daar sta je dan en wat nu ? Mijn broertje had in de krant de advertentie van Monuta Sepers gezien en Mark gebeld. Op 2e Kerstdag samen met Mark en de familie de uitvaart in grote lijnen doorgenomen en in de volgende dagen de details uitgewerkt. Ik dacht eerst nog "deze man is nog wel heel jong voor zo'n beroep", maar daar kwam ik snel van terug. Ondanks zijn leeftijd toch al een ruime ervaring en een heel professionele aanpak. Ook als mens sprak hij ons zeer aan, het voelde gelijk heel vertrouwd. Ook de door hem geregelde spreekster, Marian van Til, is ons zeer goed bevallen. Mijn vader heeft een mooi persoonlijk en waardig afscheid gehad, met bijzonder veel dank aan Mark.

Ontzorgen van A-Z

Afgelopen september werden wij geconfronteerd met het overlijden van mijn man en onze vader. Mark heeft een belangrijke bijdrage geleverd in deze zware week. Vanaf het eerste moment dat hij kwam kennismaken tot het laatste gesprek vanuit nazorg. Door aanwezig te zijn wanneer nodig, door te informeren en de te maken keuzes helder te maken wanneer dat wenselijk was en tegelijkertijd alle ruimte geven aan onze wensen en voorkeuren, maakt dat we terugkijken op een bijzondere week. Het afscheid was heel persoonlijk en passend door de opties die Mark kon bieden en met name zijn aanwezigheid gedurende de hele week van het begin tot het einde, was erg prettig. Wij kijken mede daardoor met een lach en een traan terug op deze periode.

Ontzorgen in hoofdletters

Nadat onze vader eind mei ten gevolge van een ongeval was overleden heeft Mark met en voor ons heel veel zaken voor een waardige uitvaart geregeld. Over en weer was het ijs snel gebroken en hebben wij Mark leren kennen als een bijzonder inlevende en vooral ook een ontzorgende hulp. Geen enkele vraag was te veel, geen enkel verzoek was te veel! Mark heeft in zijn werk niet alleen oog voor de zaken die goed geregeld moeten worden, maar vooral ook zorg en aandacht voor ons, een luisterend oor, een bemoedigende of troostende opmerking. Mark, jij was een fantastische "begeleider en regelaar" in deze voor ons zo moeilijke dagen!

Mark is een grote steun en denkt mee!

Na het overlijden van onze moeder hebben wij contact opgenomen met Mark. Hij staat gelijk voor je klaar, is prettig in de omgang en denkt mee. Hij legt alles duidelijk uit zodat je zelf een goede keus kunt maken. Hij is punctueel en houdt zich aan afspraken. Ook had hij aandacht voor mijn broer die verstandelijk beperkt is en de kinderen. Hij dacht mee in hoe wij mijn broer erbij konden betrekken, ook hierin was hij een grote steun. Wij kijken goed terug op de begrafenis. Mark enorm bedankt voor alles!

Niets te gek voor Mark!

Beste Mark, Wat een prachtige, indrukwekkende begrafenis heb jij georganiseerd voor onze vader! Niets was je te gek: de doedelzakspeler, de familie uit Canada, etc, ect. Alles was tot in de puntjes geregeld en wij kijken er met een heel goed gevoel op terug!! Ontzettend bedankt voor alles, Mark. Hartelijke groet, Familie Kamphuis, 't Harde

Geweldige steun, zowel emotioneel als praktisch

Mark heeft onze familie fantastisch bijgestaan de afgelopen tijd na het verlies van onze lieve moeder en oma. Mark is letterlijk een steun en toeverlaat geweest voor onze hele familie. Altijd bereikbaar, zeer persoonlijk, korte lijnen en duidelijke afspraken die altijd nagekomen werden. Daarnaast veel ideeën en tips gekregen, waarbij Mark altijd rekening hield met onze wensen. Alles was perfect geregeld. Echt geweldig. Mark, namens de hele familie Leusink, Bedankt!