Begrafenis regelen

06 - 53782185 24/7 bereikbaar

Begraafplaats Oostelijke Rondweg in Elburg

Begraafplaats Oostelijke Rondweg, aan de gelijknamige straat, ligt aan de rand van Elburg. Een open begraafplaats, die modern en nieuw is. Het is niet mogelijk om een uitvaartdienst op het terrein van de begraafplaats te organiseren. Uiteraard kunnen we bij voordat we naar de begraafplaats gaan wel een dienst in een uitvaartcentrum of op een andere locatie verzorgen.

Begraafplaats Bovenweg in ‘t Harde

In een prachtig groen buitengebied, tegen een bosrand, ligt begraafplaats Bovenweg in ’t Harde. Wanneer wij de begrafenis in de regio Elburg regelen, ligt deze mooie begraafplaats op maar tien minuten rijafstand. De begraafplaats is vrij groot en heeft een bosgedeelte en een gewoon gedeelte. Het bosgedeelte ligt deels in het bos, en in het andere gedeelte liggen de graven op een rij. Momenteel is de gemeente bezig met het uitbreiden van deze begraafplaats.

Begraafplaats Doornspijk

Aan de Zuiderzeestraatweg-West in Doornspijk ligt begraafplaats Zuiderzeestraatweg-West. De begraafplaats ligt in een buitengebied en is vrij groot. Het heeft een oud en een nieuw gedeelte. Bij het regelen van een begrafenis op deze begraafplaats bent u in vijf minuten vanuit Elburg ter plaatse. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Begraafplaatsen gemeente Oldebroek

De gemeente Oldebroek heeft vier begraafplaatsen, elk met een eigen karakter. De gemeente zorgt voor het onderhoud van de begraafplaats. Ter informatie:

  • De Eekelenburg: deze begraafplaats ligt in het buitengebied. De gemeente geeft nog graven uit.
  • Begraafplaats Oosterwolde: deze begraafplaats wordt regelmatig uitgebreid. De gemeente geeft nog graven uit.
  • Begraafplaats Stationsweg in Wezep: op deze begraafplaats worden geen nieuwe graven meer uitgegeven. Er kunnen nog wel bijzettingen plaatsvinden in een familiegraf.
  • Begraafplaats Bovenheigraaf in Wezep: hier worden graven uitgegeven.

Begraafplaatsen gemeente Hattem

Hattem heeft twee begraafplaatsen. De gemeentelijke begraafplaats aan de Kerkhofdijk en de R.K. Begraafplaats aan de Zuiderzeestraatweg. Op de gemeentelijke begraafplaats in Hattem liggen vele bekende personen begraven. Er kan een grafmonument geplaatst worden, waarvoor een vergunning noodzakelijk is. Als het grafmonument wordt gemaakt door een steenhouwer, dan regelt deze de vergunning. Op de gemeentelijke begraafplaats worden nog steeds graven uitgegeven. Een bijzetting in een bestaand particulier graf kan ook. De gemeente Hattem zorgt voor het onderhoud van de begraafplaats.

Een eigen plek

De gemeente Elburg geeft graven te allen tijde op rij uit. Er zijn twee soorten graven. Een particulier graf voor twee of drie personen of een algemeen graf. Verder is het sinds 1 januari 2017 mogelijk om een reservering voor een graf te plaatsen. Ik kan u alle informatie omtrent het reserveren van een graf verstrekken.

De kosten van een begrafenis

Als het gaat om de kosten voor een begrafenis in Elburg, Oldebroek of Hattem, is het goed om te weten waar u aan toe bent. Daarom maak ik altijd een begroting en spreek ik alles met u door. Op deze manier komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. De tarieven van begraafplaatsen verschillen onderling. Wilt u naast de kosten voor een begrafenis weten wat de kosten voor een graf zijn in Elburg, Oldebroek of Hattem? Maak dan gebruik van de Monuta grafkostenmeter. Hiermee vraagt u de kosten voor een graf in Elburg en andere gemeenten op. Wilt u exact alle kosten weten? Bel dan gerust. Ik kan u alle informatie verstrekken.

Ik ben er voor u

Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis. Ik help u graag en weet wat er mogelijk is in de omgeving van Elburg, Oldebroek of Hattem. U kunt telefonisch contact met mij opnemen via 0525 - 681 089 of  06 - 53 78 21 85 of per mail via info@monutasepers.nl.

Waarom Monuta Sepers?

  • Waardige en stijlvolle begeleiding
  • Aandacht voor persoonlijke wensen
  • Met respect voor religie en tradities
  • Deskundig en betrokken
  • Oog voor detail

Werkgebied

Hattem, Elburg, t Harde, Doornspijk, Wezep, Hattemerbroek, t Loo Oldebroek, Oldebroek, Oosterwolde Gld