Waarom Monuta Vogelzang?

  • Aandacht voor detail
  • Zorgvuldig en goed luisterend
  • Uw wensen centraal

Klantwaardering

Agenda

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland

Welkom bij Monuta Vogelzang - Uitvaart Amsterdam

Welkom bij Monuta Vogelzang. Wij verzorgen uitvaarten naar de wens van de overledene en/of de nabestaanden.

Is er iemand in uw omgeving overleden? Bel dan: 020 - 260 18 09 of 06 - 25 07 28 24 (dag en nacht bereikbaar).

Wat moet u direct regelen bij overlijden?
Lees hier meer over op de pagina 'direct na het overlijden’.

Wat kan Monuta Vogelzang voor u betekenen?
U vindt op deze website informatie over Monuta Vogelzang, onze dienstverlening, de voorbereiding en het verloop van uitvaarten, nazorg, bijzondere uitvaarten en onze samenwerkingspartners. Ook is er een vraag-en-antwoord rubriek opgenomen, waarin veel informatie staat vermeld over de gang van zaken rondom het overlijden.

Wilt u graag persoonlijk contact met Monuta Vogelzang?
U kunt mailen: info@monutavogelzang.nl of henk.vogelzang@gmail.com
schrijven: Emmastraat 100, 1111 EW Diemen
of bellen: 020 - 260 18 09 of 06 - 25 07 28 24 (dag en nacht bereikbaar)

Voorstellen

"Uitvaarten zijn evenementen waarbij emotie en empathie een grote rol spelen. Door zorgvuldig en goed te luisteren naar de wensen van de nabestaanden, verzorgt Monuta Vogelzang uitvaarten die passen bij wie de overledene was."

Dienstverlening

“Wanneer u een overlijden bij Monuta Vogelzang meldt, komt Henk of een medewerker van Monuta Vogelzang naar u toe om de uitvaart te bespreken. Deze neemt uitgebreid de tijd voor u. Het gaat immers om het laatste afscheid van uw dierbare.”

Verzeker uw nabestaanden van een goed afscheid

Laat uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achter. Kijk hier voor de uitvaartverzekering die het beste bij u past of ga naar uw eigen verzekeringsadviseur. Zoek hier de verzekeringsadviseur bij u in de buurt. Het is zo geregeld.

Monuta Charity Fund

Monuta doneert sinds 1999 geld aan lokale initiatieven via het Monuta Charity Fund (MCF). Het thema hiervoor is ‘Zorg voor Nabestaanden’. Heeft u een project dat hierbij past? Dan kunt u samen met een ambassadeur een aanvraag indienen. Alle medewerkers en franchisenemers van Monuta zijn ambassadeur van het fonds.

Wie troost mij?

Na het verlies van een dierbare kun je je erg alleen voelen. Verdriet delen met lotgenoten kan dan troosten, maar het delen van uw verhaal kan ook anderen troost geven. Op het forum van Wietroostmij.nl kunt u verhalen lezen van anderen en uw ervaringen en tips met hen delen.

Uitvaartwensen vastleggen

Een witte rouwauto? Rode bloemen? Weet u al hoe uw uitvaart eruit zou moeten zien? Leg dan uw wensen vast bij Monuta. Gratis en vrijblijvend. Ook als u nog niet alles weet, u kunt uw wensen altijd aanvullen of veranderen. Vraag het Uitvaartwensenformulier aan of ga naar de Uitvaartontwerper.

Uitvaartwinkel

Bent u op zoek naar een manier om de as van uw dierbare te bewaren? In de online uitvaartwinkel van Monuta vindt u een uitgebreid assortiment aan urnen, assieraden en gedenkartikelen. Neem gerust een kijkje. Tijdelijk betaalt u geen verzendkosten bij een online bestelling.

Raakvragen

Soms weet u minder van een dierbare dan u zou willen. Met een goed gesprek kom je meer van elkaar te weten. Het kan mensen dichter bij elkaar brengen. Monuta wil u helpen dat goede gesprek te starten. Daarom hebben we nu de Raakvragen app. Download hem gratis.

Monuta Draaiboek

Wilt u zelf de uitvaart van uw dierbare regelen? Dat kan met Monuta Draaiboek. U bepaalt zelf wat u wilt regelen en waar wij u mee helpen. En als u wilt, kunt u ons 24 uur per dag om hulp en advies vragen. Bekijk een voorbeeld op monuta.nl/draaiboek.