Begrafenis regelen Oosterhout

0162 - 47 13 57 24/7 bereikbaar

Nabestaanden vinden het vaak prettig om hun dierbare te kunnen bezoeken. Om een plek te hebben waar ze even tot rust kunnen komen. De keuze voor een graf past daarbij. Wilt u samen met ons een begrafenis regelen in Oosterhout of omgeving en kiest u voor een begraafplaats, dan is het ook vaak mogelijk om een dienst te houden in de kerk, kapel of aula bij de begraafplaats. Een begraafplaats geeft u alle mogelijkheid om passend afscheid te nemen. Een begrafenis regelen in Oosterhout en omgeving kan op verschillende begraafplaatsen. Denkt u onder andere aan:

  1. Oosterhout: Gedenkpark Leijsenakkers; 
  2. Made: Algemene begraafplaats Made;
  3. Breda: Begraafpark Zuylen;
  4. Raamsdonksveer: Kerkhof OLV Hemelvaart;
  5. Geertruidenberg: Bergse begraafplaats.

Wat kost een begrafenis?

De kosten van een begrafenis zijn afhankelijk van uw  persoonlijke wensen. Wij zijn graag transparant over de kosten. Daarom maken wij altijd een begroting voor u en spreken we alles goed met u door. Zo krijgt u geen verrassingen achteraf. Heeft u een beperkt budget? Ook dan denken wij graag met u mee. Bij een begrafenis krijgt u te maken met grafkosten. De kosten voor een graf verschillen per begraafplaats. In de grafkostenmeter kunt u opzoeken wat de kosten zijn voor de begraafplaats van uw keuze.

Heeft u nog vragen?

Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis. Monuta Westen & Holterman weet wat er mogelijk is in uw regio. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak via het telefoonnummer 0162 - 47 13 57 of per e-mail via cholterman@monuta.nl.

 

Waarom Monuta Westen & Holterman?

  • Stap voor stap, in alle rust komen tot een passende afscheid
  • Kent alle regionale mogelijkheden en gebruiken
  • Met respect voor nabestaanden en overledene
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Werkgebied

Hank, Dorst, Oosterhout Nb, Oosteind, Den Hout Nb, Made, Drimmelen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, s Gravenmoer