Crematie regelen Oosterhout

0162 - 47 13 57 24/7 bereikbaar

Wanneer u kiest voor een crematie, dan kunt u de uitvaartdienst vaak houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op dezelfde locatie. U vindt in de omgeving van Oosterhout meerdere crematoria.

Crematorium Huis van Brabant in Oosterhout

Een comfortabel, hedendaags en toegankelijke crematorium dat is voorzien van de nieuwste technieken. Het gebouw ligt in een groene omgeving en is zo ingedeeld dat de ruimtes heel eenvoudig groter of kleiner kunnen worden gemaakt. In het crematorium vindt nooit tegelijkertijd een andere crematie plaats, waardoor het een sfeervolle en intieme plek is voor een heel persoonlijk afscheid.

Crematorium Zuylen in Breda

Midden tussen het prachtige groen van Begraafpark Zuylen ligt Crematorium Zuylen. U vindt hier drie stijlvolle aula’s en verschillende condoleance-ruimtes. In dit crematorium kunt u dan ook terecht met kleine en grote gezelschappen.

Crematorium Maaslanden in Nieuwkuijk

Crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden is gelegen in een mooie parkachtige omgeving in Nieuwkuijk. Het crematorium is ruim opgezet en biedt in de grote aula ruimte aan 120 zitplaatsen en 300 staplaatsen. De kleine aula is geschikt voor intieme gezelschappen, met 32 zitplaatsen en 10 staplaatsen.

Wat kost een crematie?

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een spaanplaten of eiken uitvaartkist? Wilt u koffie met cake of mag dit een uitgebreide lunch zijn? Wilt u een advertentie laten plaatsen of niet? Tegenwoordig kost een crematie tussen de € 6.000,- en € 9.000,-. Graag help ik u bij het regelen van een uitvaart in Oosterhout. Binnen 24 uur ontvangt u een overzichtelijke kostenbegroting.

Heeft u nog vragen?

Er komt veel kijken bij het regelen van een crematie. Monuta Westen & Holterman weet wat er mogelijk is in uw regio. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak via het telefoonnummer 0162 - 47 13 57 of per e-mail via cholterman@monuta.nl

Waarom Monuta Westen & Holterman?

  • Stap voor stap, in alle rust komen tot een passende afscheid
  • Kent alle regionale mogelijkheden en gebruiken
  • Met respect voor nabestaanden en overledene
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Werkgebied

Hank, Dorst, Oosterhout Nb, Oosteind, Den Hout Nb, Made, Drimmelen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, s Gravenmoer