Uitvaartcentrum Oosterhout

0162 - 47 13 57 24/7 bereikbaar

U kunt voor het afscheid nemen, de uitvaartdienst en de condoleance terecht in een uitvaartcentrum. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een andere locatie. U kunt op iedere plek waar u dat wilt samen komen. Ook bij u thuis, in uw stamkroeg of bij de sportvereniging.

Voor iets anders dan een uitvaartcentrum in Oosterhout en omgeving kunt u ook denken aan:

  • Basiliek Sint Jan de Doper in Oosterhout

De eeuwenoude Basiliek bevindt zich midden in het centrum van Oosterhout. Deze grote kerk vormt het eucharistisch centrum van de Catharinaparochie, maar is ook geschikt om niet religieuze diensten in te houden.

  • Vredeskerk en De Beuk in Oosterhout

Een in neoclassicistische stijl gebouwde kerk, in het centrum van Oosterhout. Deze protestantse kerk is geschikt voor maximaal 200 personen en biedt ook mogelijkheden voor het houden van niet religieuze diensten. Het bijgebouw De Beuk is daarnaast geschikt voor het houden van condoleances en om afscheid te nemen.

  • Johannes de Doperkerk in Oosteind

Aan de buitenkant toont de kerk sober, binnen is er een kleurrijk geheel.

Thuis opbaren 

Monuta Westen & Holterman heeft geïnvesteerd in moderne koelingen. Hierdoor kunt u kiezen voor het opbaren van uw dierbaren in zijn of haar eigen woning. Zo kunt u op ieder moment bij uw dierbare zijn en bent u thuis in een vertrouwde omgeving. Goed afscheid nemen van een dierbare is een goede start van de rouwverwerking. U kunt bij een thuisopbaringen kiezen voor opbaring op bed, in een kist of op een plateau. Uiteraard overlegt de uitvaartverzorger met u de mogelijkheden. 

Heeft u nog vragen?

Natuurlijk is het mogelijk om in plaats van in een uitvaartcentrum in de omgeving van Oosterhout afscheid te nemen op verschillende locaties. Monuta Westen & Holterman denkt graag met u mee. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart op locatie? Neem dan gerust contact op met ons.

Contact opnemen

Waarom Monuta Westen & Holterman?

  • Stap voor stap, in alle rust komen tot een passende afscheid
  • Kent alle regionale mogelijkheden en gebruiken
  • Met respect voor nabestaanden en overledene
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Werkgebied

Hank, Dorst, Oosterhout Nb, Oosteind, Den Hout Nb, Made, Drimmelen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, s Gravenmoer