Geboren in 1971, getrouwd , 1 dochter, Bibi. Jarenlang heb ik gewerkt in de financiële dienstverlening en vervolgens heb ik een bewuste overstap gemaakt naar het vak van uitvaartverzorger. Ik miste in mijn werk dat ik werkelijk iets kon betekenen voor mensen. Uit eigen ervaring weet ik dat na een overlijden veel door de nabestaanden geregeld moet worden. Als uitvaartverzorger kan ik hen in deze emotionele periode van afscheid zorg uit handen nemen. Hierdoor kan het ook een mooie periode zijn, waar je nog lang met een goed gevoel op terug kijkt.

De overstap naar de uitvaartbranche was voor mij een logische stap

Ik voelde ik mij altijd al aangetrokken tot deze branche. Echt iets kunnen betekenen voor nabestaanden in een voor hen moeilijke en verdrietige periode, dat is wat mij aansprak. Om samen met hen een onvergetelijk afscheid te kunnen verzorgen en een mooie herinnering te maken.

Sinds 2016 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger

Eerst bij Monuta Westen en nu ga ik als franchisenemer verder. Wel blijft ook Ed Westen als uitvaartverzorger beschikbaar en ontzorgen wij als uitvaartverzorgers in Oosterhout en omgeving de nabestaanden waar zij willen.

Meedenken en adviseren over de mogelijkheden rondom een uitvaart

Als geboren en getogen Oosterhoutse ken ik de tradities, lokale gebruiken en locaties in Oosterhout en omgeving erg goed. Ik laat zien dat veel mag en kan en verzorg zo samen met de nabestaanden een uitvaart die echt past bij wie de overleden dierbare was. Want een goed verzorgd afscheid helpt bij het rouwproces.