Om u beter van dienst te zijn maakt Monuta.nl gebruik van cookies.

Online uitvaartwinkel

 

Na een overlijden is de herinnering die achterblijft heel belangrijk. ‘Herinneren' helpt bij het verwerken van een verlies. Op Uitvaartwinkel.nl kunt u allerlei producten kopen om de herinnering aan een dierbare tastbaar te maken.


Herinneringsproducten

In de uitvaartwinkel vindt u een groot assortiment herinneringsproducten. Een foto van jouw dierbare in 2D of een gedenkmunt? U kiest zelf de vorm om de herinnering aan uw dierbare tastbaar te maken. Of bestel een mooi herinneringsproduct voor een ander. Bijvoorbeeld een beschermengel of sleutelhanger met klavertje vier erin. Zo kunt u iemand steunen in de periode na een verlies.


Tijdens de uitvaart

Maar er zijn ook producten en diensten te verkrijgen die tijdens een uitvaart gebruikt kunnen worden.

Misschien wilt de uitvaart omlijsten met live muziek ; een zanger of trompettist, er is van alles mogelijk. U bestelt het gemakkelijk in de uitvaartwinkel. Ook als u de uitvaart wilt laten vastleggen door een fotograaf bieden we mogelijkheden. Monuta werkt samen met specialisten op het gebied van uitvaartfotografie .

Uiteraard kan de uitvaartverzorger u ook helpen bij het regelen van dit soort diensten.


Urnen en sieraden

Naast de ‘kleinere' herinneringsproducten vindt u ook veel mogelijkheden om de as van een dierbare te bewaren. Wilt u een urn van keramiek, metaal of juist van hout? Een ronde urn of een vierkante? Monuta laat u graag de mogelijkheden zien in de online uitvaartwinkel. Want naast urnen zijn er bijvoorbeeld ook sieraden waar je een deel van de as in kunt bewaren.

Kijk voor meer ideeën en mogelijkheden op www.uitvaartwinkel.nl en bestel gemakkelijk zelf een herinneringsproduct.