Om u beter van dienst te zijn maakt Monuta.nl gebruik van cookies.

Uitvaartwensen vastleggen

Uw uitvaart is geen onderwerp waar u dagelijks bij stiltstaat. Toch is het wel verstandig om er alvast over na te denken. Want alleen u weet hoe uw uitvaart eruit moet zien. Wilt u bepaalde keuzes aan uw nabestaanden overlaten? Ook dan is het goed om dat vast te leggen, zo blijven zij niet met onverwachte vragen achter.

afbeelding

Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. Maak gebruik van onze online Uitvaartontwerper of vraag het Monuta Uitvaartwensformulier aan.

 

Uitvaartwensen online vastleggen
Met Monuta Uitvaartontwerp kunt u met muziekfragmenten en afbeeldingen uw uitvaart samenstellen. U ziet uw wensen vervolgens terug in een filmpje dat u kunt delen met u familie en vrienden.

Naar Monuta Uitvaartontwerp

 

Wilt u liever gewoon uw wensen opschrijven, maar wel online bewaren? Dan kunt u gebruikmaken van ons online notitieblok .  De tekst wordt opgeslagen in uw eigen mijn Monuta-account. U kunt eenvoudig weer inloggen als u uw wensen wilt aanpassen.

Naar Notitieblok

 

Uitvaartwensen op papier vastleggen

Wilt u uw uitvaartwensen liever op papier invullen en vastleggen? Vraag gratis het Monuta Uitvaartwensformulier aan. Als u het ingevulde formulier weer naar ons opstuurt, krijgt u van ons een uitgewerkt overzicht terug.

Uw uitvaartwensen staan dan vrijblijvend geregistreerd bij Monuta. Uw wensen zijn dan altijd beschikbaar, ook als uw nabestaanden de papieren niet kunnen vinden. Klik hieronder om het formulier aan te vragen of bel met het gratis telefoonnummer 0800 - 022 22 92 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur).

Uitvaartwensformulier aanvragen