Blog

Bijzonder afscheid: in zijn eigen camper

donderdag 30 augustus 2018

“Aangezien zijn ouders in Zwolle begraven liggen, vind ik het mooi als hij ook naar die plek teruggaat,” besluit zijn vrouw. Ook haar zoons vinden dit een prachtig idee. Het enige waar de familie tegenop ziet, is de rit van Friesland naar Zwolle. Monuta uitvaartverzorger Leo Boermans vertelt over zijn bijzondere oplossing voor dit probleem.
 

"Het heeft zo moeten zijn, het was haar laatste reis..."

maandag 13 augustus 2018

Ook al was mevrouw Van Buren op leeftijd, elk jaar ging ze nog met haar vriendinnen op reis naar haar favoriete vakantieland Ierland. Ze overleed in haar stamhotel op haar vakantieadres, niet wetende dat ze dit keer haar laatste reis zou maken. Uitvaartverzorger Rinske hielp de familie met deze ‘laatste reis’.

Marina (Repatriëringen): "De dankbaarheid bij de familie is onbeschrijfelijk"

maandag 6 augustus 2018

Je staat er natuurlijk niet graag bij stil, maar ook tijdens een vakantie kan er verdriet op je pad komen. Wanneer een dierbare in het buitenland overlijdt, regelt het Service Centre Repatriëringen van Monuta alle praktische zaken voor de nabestaanden, zodat zij zich kunnen richten op de emoties die bij het verlies komen kijken. Hulpverlener Marina deelt in deze video wat dit bijzondere werk voor haar persoonlijk betekent: "De dankbaarheid bij de familie is onbeschrijfelijk."