Klantervaringen

Kwaliteit staat bij Monuta voorop. Daarom horen wij graag van onze klanten hoe zij de uitvaart van hun dierbare hebben beleefd en hoe zij terug kijken op de dienstverlening van onze uitvaartverzorgers. Wat zijn de meest recente klantervaringen?

“Goede en betrouwbare dienstverlening. De medewerkers proberen de klant optimaal te bedienen.”

Dhr. Peters

“Hele persoonlijke en individuele aandacht. Alle eigen ideeën en wensen worden meegenomen. Vooral het feit dat bij het uitvaartcentrum alle aandacht op één overledene is gericht; als je daar bent zijn er geen andere mensen. Heel prettig.”

Mevr. Ooms - Spijkers

“Alles is zo gegaan zoals wij wilden. Ze waren zo betrokken met alles. En zeker Heidi Markus is een geweldig mens.”

Mevr. van Uitert-Hotop

“Het intakegesprek was duidelijk. Alle mogelijkheden en kosten werden op een prettige en rustige wijze verteld. Ook werd er bijzonder goed mee gedacht over hoe, wat en waarom. Daarom kunnen wij met een bijzonder goed gevoel terug kijken op de plechtigheid. Daarvoor zijn wij de uitvaartverzorger zeer dankbaar.”

Dhr. Driessen

“Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de uitvaartleider, de heer L. Rijnja, de hele uitvaart heeft uitgevoerd. Hij is betrokken, warm en invoelend, zodat het goed voelt om de organisatie van de gehele uitvaart uit handen te geven.”

Mevr. Schoorl

Wilt u weten hoe uitvaarten en uitvaartverzorgers bij u in de buurt worden beoordeeld? Lees de klantervaringen op de websites van onze lokale vestigingen.