Bijeenkomsten

Bijeenkomsten in het land

Monuta vestigingen door het hele land organiseren verschillende activiteiten om u te informeren over het regelen van een passend afscheid. Ontdek tijdens deze dagen wat er in uw regio mogelijk is rondom een uitvaart of bezoek een toneelstuk of cabaretvoorstelling.

Toneelstuk: een wereld met alleen handbagage

In het toneelstuk ‘Alleen handbagage’ ontmoeten twee zeer verschillende vrouwen elkaar tussen het hiernamaals en de aardse wereld. Ze nemen u als bezoeker mee in een wereld waarin hun persoonlijke bagage, de wensen voor hun uitvaart, de hoofdrol speelt. Het is een voorstelling met een glimlach en wellicht een traan, die laat zien hoe belangrijk het is om uitvaartwensen met een dierbare te bespreken.

Waar kunt u het toneelstuk bezoeken?


 

 

Cabaret: uit het leven gegrepen

In de vermakelijke, tragikomische voorstelling van LOS Muziektheater kaarten vier dames met muziek, verhalen en sketches het ongebruikelijke aan: wat wil jij na je overlijden? Ze zetten u aan het denken met hun verbluffende muzikaliteit en hun vermogen geen blad voor de mond te nemen. Van bijzondere en persoonlijke verhalen tot sketches over een huilcursus voor beginners en eenzame dametjes die elke begrafenis bezoeken in de hoop een nieuwe man te vinden.

Waar kunt u de cabaretvoorstelling bezoeken?


Beurs: mogelijkheden in uw regio

Tijdens een beurs tonen ondernemers wat rondom een uitvaart allemaal mogelijk is en waar u allemaal aan kunt denken. Ook kunt u gedurende sommige beurzen de lezing ‘Een passend afscheid’ bezoeken. Deze lezing gaat dieper in op wensen, ideeën en mogelijkheden rondom een uitvaart.

Waar kunt u een plaatselijke beurs bezoeken: