Herinneren met muziek

Herinneren met muziek

Tijdens de afscheidsplechtigheid van uw dierbare is ongetwijfeld muziek afgespeeld. Op een later moment kan dat u doen terugdenken aan degene die u zo mist. Maar ook andere muziek kan herinneringen oproepen. Bijvoorbeeld een nummer dat doet denken aan die ene fijne vakantie. U kunt een dierbare heel goed herdenken met muziek. Welk nummer is voor u bijzonder?

Bezoek een van onze herinneringsoptredens
Omdat we als Monuta herdenken met muziek mogelijk willen maken, organiseren we herdenkingsoptredens. Ook bij u in de buurt vindt dit evenement plaats. U kunt vooraf een nummer insturen dat voor u belangrijk is of herinneringen oproept. Uit alle ingestuurde nummers kiest een lokale artiest een aantal nummers uit. Deze zullen bij het herinneringsoptreden worden gespeeld. U bent van harte welkom om langs te komen. Hier vindt u een lijst met alle geplande herinneringsoptredens.

Luister naar alle ingestuurde nummers op Spotify
Alle ingestuurde liedjes worden verzamelen via Spotify. Zo kunt u thuis herinneringen ophalen en luisteren naar nummers die voor u en anderen bijzonder zijn. U kunt zelf ook een nummer insturen en delen met de hashtag #mooiemomenten.

Button: Luister via Spotify naar de ingestuurde nummers