Monuta intermediair adviesgesprek

De kracht van Monuta

Even kort voorstellen

Monuta heeft al meer dan 90 jaar ervaring in het verzorgen en verzekeren van uitvaarten. Met ruim 100 eigen vestigingen, zeven crematoria en drie begraafplaatsen, is Monuta een van de grootste uitvaartverzorgers van Nederland. Jaarlijks verzorgen wij ongeveer 15.000 uitvaarten. We hebben ruim 1,4 miljoen verzekerden.

Het hoort er gewoon bij

Monuta werkt samen met ruim 2.500 intermediairs. Steeds meer intermediairs nemen de uitvaartkosten standaard mee in het totaaladvies. ‘Het hoort er gewoon bij' is een veel gehoorde reactie uit de markt.

Dat er vaak voor Monuta wordt gekozen, heeft (volgens intermediairs die al samenwerken met Monuta) mede te maken met de zeer gunstige premiestelling in combinatie met de uitstekende voorwaarden. Maar ook het feit dat consumenten Monuta het beste beoordelen ten opzichte van andere uitvaartverzekeraars, speelt hierbij een belangrijke rol. Monuta heeft de processen prima op orde en Monuta is dan ook een goed advies voor uw klanten.

De voordelen

 • Keuze voor u én uw klant
  Monuta biedt uw klanten een geldverzekering, een natura(pakket)verzekering of een combinatie van beide verzekeringen.
 • Meer tijd voor uw klant
  Monuta maakt het snel opmaken van offertes en het indienen van aanvragen gemakkelijk dankzij het gebruiksvriendelijke extranet.
 • Uitgebreide ondersteuning
  Monuta ondersteunt uw advies met veel praktische (marketing)middelen en een team van professionele binnen- en buitendienstmedewerkers.
 • Direct contact
  Monuta helpt u graag snel. U spreekt direct de mensen die u nodig heeft zonder lange wachttijden.
 • Zaken doen met de specialist
  Monuta heeft meer dan 90 jaar kennis en ervaring in de uitvaartbranche en wil deze graag met u delen.
 • Tevreden klanten
  Uit onderzoek van het Verbond van Verzekeraars blijkt dat consumenten Monuta als beste beoordelen. U heeft dus een tevreden klant.

Maak kennis

Wilt u weten wat Monuta nog meer voor u en uw klanten kan betekenen? Vergeet dan niet een afspraak te maken met afdeling Intermediair Support. Bel 055 - 539 11 30 en maak kennis met de vele mogelijkheden en voordelen van de uitvaartverzekeringen van Monuta.

Een uitvaartverzekering is een van de belangrijkste verzekeringen.

Financieel adviseur Dennis Steenwijk van BB Assurantie Service Alkmaar.

Heb ik goed geluisterd, dan is het advies ook precies wat de klant wil.

Financieel adviseur John Claessens van Claessens Verzekeringen uit Rockanje.