MCF event

MCF event 3 november 2016

Met het Monuta Charity Fund ondersteunt Monuta ieder jaar vele prachtige initiatieven. Om iedereen die zich inzet voor deze initiatieven te bedanken, organiseren wij ook dit jaar weer een MCF event. 
Graag nodigen wij u hiervoor uit op donderdag 3 november 2016. U bent van harte welkom vanaf 15.30 uur in Mereveld, Mereveldseweg 9 in Utrecht.

Uit het leven gegrepen: cabaret met een lach en een traan

In de vermakelijke, tragikomische voorstelling van LOS Muziektheater kaarten vier dames met muziek, verhalen en sketches het ongebruikelijke aan: wat wil jij na je overlijden? Ze zetten u aan het denken met hun verbluffende muzikaliteit en hun vermogen geen blad voor de mond te nemen. Van bijzondere en persoonlijke verhalen tot sketches over een huilcursus voor beginners en eenzame dametjes die elke begrafenis bezoeken in de hoop een nieuwe man te vinden.

Komt u op 3 november naar het MCF-event?

Dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar charity@monuta.nl. Vermeld hierin de naam van uw organisatie, de vestigingsplaats, uw naam, eventueel de naam van een collega die u meeneemt en of u bepaalde dieetwensen heeft. 

 

Programma

15.30 uur: ontvangst
16.00 uur: welkom door bestuursvoorzitter Anita Witzier
16.10 uur: onthulling nieuwe naam van het fonds
16.20 uur: bekendmaking Ambassadeur en Aanvrager van het jaar
16.45 uur: cabaretvoorstelling van LOS Muziektheater
18.00 uur: afsluiting met buffet en muziek
20.30 uur: einde programma

Onze ambassadeurs zijn gedurende het programma aanwezig om uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken of een project binnen uw organisatie in aanmerking komt voor een donatie.