Overslaan en naar de inhoud gaan
Franchisenemer in drie stappen

Ondernemer worden bij Monuta? Dat doen we samen. Binnen de selectieprocedure vinden wij jouw aandeel namelijk net zo belangrijk als dat van ons. Jij beslist of onze kwaliteiten goed genoeg zijn en wij beslissen of jij de ideale franchisenemer voor ons bent. Zo beoordelen we na elke stap in de selectieprocedure of de verwachtingen van beide kanten zijn waargemaakt.

Monuta heeft voor haar franchisenemers het 'franchisenemer in 3 stappen' model ontwikkeld. Kwaliteit is een essentieel onderdeel van de dienstverlening van Monuta. Het hoge niveau kunnen we behouden door een uitgebreid en professioneel stappenplan aan te bieden. Alle drie de onderdelen succesvol afgerond? Dan ben jij 'klaar voor de start'.

 1. Opstellen van ondernemingsplan
  Monuta heeft een business model ontwikkeld waar jij als kandidaat franchisenemer zelf je eigen financiële model van jouw onderneming mee kan maken. Met behulp van het vestigingsplaatsonderzoek, het standaard ondernemingsplan en de expertise van Monuta professionals maak jij een eigen professioneel ondernemingsplan.
 2. Financiering
  Monuta heeft toegang tot meerdere financiële instellingen die de financiering van jouw franchise onderneming mogelijk maken. Indien gewenst zullen wij jou begeleiden tijdens de noodzakelijke gesprekken. 
 3. (Vliegende) Start
  Als startend franchisenemer krijg je een uitgebreid introductieprogramma dat drie maanden duurt. In deze drie maanden word je opgeleid tot Register Uitvaartverzorger (praktijk & theorie), Je wordt op alle ondersteunende afdelingen geïntroduceerd en gefaciliteerd in de start-up van jouw onderneming en krijgt een individuele 5-daagse financiële training van een zeer ervaren financiële planner.
Waaraan voldoet de ideale franchisenemer?

Ben jij ondernemend en het lokale gezicht in jouw regio? Steun jij graag jouw plaatsgenoten tijdens een moeilijke periode en wil jij daarin het verschil maken? Dan ben jij de franchisenemer die wij zoeken. 

Vrijheid om als franchisenemer zelfstandig te kunnen opereren, is belangrijk voor jou. Maar met het voordeel van een grote en ervaren organisatie achter je. Jij verzorgt uitvaarten en bewerkt de markt in jouw gebied en wij doen de rest. Zo zorgen we samen voor een afscheid met een goed gevoel.

Wie zoeken wij:

 • Je bent empathisch en hebt oog voor individuele behoeften;
 • Je bent ondernemend, daadkrachtig en legt makkelijk contacten;
 • Je hebt commerciële werkervaring opgedaan in vorige functies;
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvaarten in jouw werkgebied en bent bekend met de regio;
 • Je woont in het werkgebied en kent de omgeving als geen ander;
 • Je beschikt over rijbewijs B;
 • Je bent resultaatgericht, gastvrij en kan organiseren en plannen als de beste;
 • Je bent continu bezig met het creëren van kansen om jouw onderneming in de markt te zetten, waarbij je gebruikt maakt van de netwerken in jouw gebied.