Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
November 2 Remember

Meer informatie
en vragen

De inschrijving voor de herinneringsavonden op woensdag 2 november in onze locaties is gesloten.  Als u nog vragen heeft kunt u ons bellen of mailen. Ook als u bent vergeten u aan te melden en graag toch zou komen.

Heeft u zich voor de herinneringsavond aangemeld, maar kunt u onverhoopt niet komen? Of heeft u een andere vraag over de herinneringsavond? Neem contact met ons op via 055 - 527 42 79 of samenherinneren@monuta.nl.   

Kunt u er niet bij zijn? Dan is het ook mogelijk om uw dierbare thuis te herinneren met de uitzending van het herinneringslied door Tim Knol. Op 2 november om 20.00 uur is het lied voor het eerst te beluisteren op YouTubeFacebook en Instagram.

Programma

De avonden staan in het teken van troost, licht en herdenken. Naast de première van het herinneringslied door Tim Knol is er een namenlezing, een lichtjespad en een lokale invulling met onder andere muziek. De inloop met een kop koffie of thee is vanaf 18.30 uur. Het programma begint om 19.00 uur. U wordt in een warme en huiselijke sfeer ontvangen.

  • Inloop en ontvangst
  • Korte introductie en uitleg
  • Muzikale invulling
  • Namenlezing
  • 20.00 uur – Uitzending première herinneringslied Tim Knol
  • Afsluiting en napraten

Meld u aan voor
een herinneringsavond

27 herinneringsavonden in heel Nederland

De speciale herinneringsavonden van Monuta vinden plaats op 2 november vanaf 18.30 uur. U bent van harte welkom. Wees er op tijd bij, want per locatie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Aanmelden kan t/m 25 oktober 2022. Is er geen plaats meer bij de herinneringsavond bij u in de buurt of kunt u er niet bij zijn? Dan is het ook mogelijk om uw dierbare thuis te herinneren met de uitzending van het herinneringslied door Tim Knol. Op 2 november om 20.00 uur is het lied voor het eerst te beluisteren op YouTube, Facebook en Instagram.