Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Uitvaartcentrum Arnhem

Open dag 19 november
Monuta Jacqueline Reijers Arnhem

Kom naar de
open dag

MonutaJacqueline Reijers organiseert op zaterdag 19 november van 10.30 tot 15.00 uur een open dag in het vernieuwde uitvaartcentrum. Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan de Eimerssingel-West 7 in Arnhem.

19 november officiële opening

Twee jaar geleden werd Uitvaartcentrum Monuta Jacqueline Reijers gerestyled. Direct daarna kwam de lockdown en kon een open dag niet meer plaatsvinden. Nu opent het uitvaartcentrum alsnog de deuren voor alle geïnteresseerden.

“We willen laten zien dat een uitvaartcentrum niet klinisch en strak hoeft te zijn”, vertelt uitvaartverzorger Jacqueline Reijers. “Ons uitvaartcentrum is een huiselijke en geruststellende omgeving. Nabestaanden voelen zich er meer thuis dankzij de sfeervolle aankleding en warme kleuren. Alles is aangepakt: de twee 24-uursopbaarkamers, de wisselkamer en we hebben een centrale kamer. In de centrale kamer staan banken, een grote leestafel en een bar. Nabestaanden kunnen hier terecht om rustig een kopje koffie te drinken, of zich terug te trekken. Ons pand heet een uitvaartcentrum, maar ziet er vooral uit als een afscheidshuis. Het is een plek om te herinneren.”

Programma
open dag

Op  zaterdag 19 november bent u tussen 10.30 en 15.00 uur van harte welkom in ons vernieuwde uitvaartcentrum. Onze uitvaartverzorgers laten u graag ons pand en de faciliteiten zien tijdens een rondleiding. Voor deze dag geldt een vrije inloop. Hieronder leest u meer over ons programma. 

10.30 uurOfficiële opening
10.45 uur1e presentatie 'Gaan zoals je bent'
12.30 uur2e presentatie Partiar 'Een levenseinde zonder zorgen'
15.00 uurEinde open dag

Meld u aan voor
de open dag

U kunt zich direct aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Wilt u graag uw wensen vrijblijvend bespreken tijdens deze open dag?  U kunt dit direct aangeven in het formulier zodat onze uitvaartverzorger hier rekening mee houdt en tijd voor u reserveert. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien u graag op 19 november!

Aanhef
Wilt u een kosteloos uitvaartwensengesprek?
Wilt u een check op uw Monuta uitvaartpolis of deze nog bij uw wensen past?
Afbeelding
Arnhem