Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Open dag Leiden

Open dag 14 mei
Leiden

Kom naar de
open dag

Wij nodigen u uit voor de open dag van ons uitvaartcentrum op zaterdag 14 mei. Na een periode van hard werken is het uitvaartcentrum helemaal vernieuwd. Het nieuwe uitvaartcentrum is helemaal ingericht naar de eisen en wensen van deze tijd. Met dit nieuwe uitvaartcentrum bieden wij nabestaanden de gelegenheid om in een intieme en huiselijke omgeving afscheid te nemen van hun dierbare. 

14 mei officiële opening

Na een half jaar verbouwen kunnen we ons totaal gerenoveerde pand eindelijk aan de bewoners van Leiden laten zien”, vertelt Ruud Heijnekamp, uitvaartverzorger. “Alles is aangepakt en de locatie is nu een ultramodern centrum. Onze vernieuwde aula beschikt over geluidsapparatuur waarmee beeldopnames kunnen worden gemaakt en een uitvaart live te streamen is. Ook is een aanbouw geplaatst. Dit maakt dat we nu zes familiekamers tot onze beschikking hebben, waar de familie 24/7 toegang tot heeft. In deze luxe en grote ruimtes kunnen families in kleine kring samenkomen om op hun eigen tempo afscheid te nemen van hun dierbare. De familiekamers hebben als thema de Leidse Meesters. Families kunnen elkaar ontmoeten in de gezamenlijke pantry, waar ze aan een grote tafel kunnen koffiedrinken. Met dit alles laten we zien dat iedereen in Leiden, maar ook de inwoners van de randgemeenten Wassenaar, Oegstgeest en Voorschoten, bij ons aan de Gitstraat terecht kan voor een complete uitvaart. Wij verzorgen het afscheid van een complete dienst die kan worden gestreamd tot en met een uitgebreide condoleance waar tijd geen issue is. Nabestaanden zullen bij ons ervaren dat bij het afscheid nemen alles draait om hun dierbare.”

Programma
open dag

Op  zaterdag 14 mei bent u tussen 10.30 en 15.00 uur van harte welkom in ons uitvaartcentrum. Voor deze dag geldt een vrije inloop. Hieronder leest u meer over ons programma. 

10.30 uurOfficiële opening
10.45 uur1e presentatie 'Gaan zoals je bent'
11.30 uur1e rondleiding uitvaartcentrum
12.30 uur2e presentatie Partiar 'Een levenseinde zonder zorgen'
13.30 uur2e rondleiding uitvaartcentrum
15.00 uurEinde open dag

 

 

 

Afbeelding
Open dag Leiden

Meld u aan
voor de open dag

U kunt zich direct aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Wilt u graag uw wensen vrijblijvend bespreken tijdens deze open dag?  U kunt dit direct aangeven in het formulier zodat onze uitvaartverzorger hier rekening mee houdt en tijd voor u reserveert. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien u graag op 14 mei! 

Aanhef
Wilt u een kosteloos uitvaartwensengesprek?
Wilt u een check op uw Monuta uitvaartpolis of deze nog bij uw wensen past?