Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Loolaan

Open dag 11 juni
Monuta Apeldoorn Loolaan

Kom naar de
open dag

Het Monuta uitvaartcentrum aan de Loolaan in Apeldoorn is  verbouwd. Om u kennis te laten maken met het vernieuwde uitvaartcentrum, organiseren wij op 11 juni van 10.30 tot 15.00 uur een open dag. U bent van harte welkom. 

11 juni officiële opening

Het uitvaartcentrum heeft een metamorfose ondergaan, waardoor het weer helemaal bij de tijd is. De vloeren, wanden, plafonds, meubels, verlichting en het geluid is aangepakt. “Er zijn drie 24-uurskamers die ruim zijn van opzet. Iedere kamer heeft een zithoek naast het opbaargedeelte. De familie kan hier rustig met elkaar een kopje koffie drinken. Het geeft hen de mogelijkheid met elkaar in gesprek te gaan over het leven, het verdriet of het afscheid. En heeft men behoefte uit deze kamer te gaan of is er iets meer ruimte nodig, dan is het mogelijk elkaar te ontmoeten in de pantry”, vertelt uitvaartverzorger Wouter Mondeel.

“We merken dat er veel vragen zijn over onze dienstverlening. Daarnaast zijn mensen nieuwsgierig naar ons uitvaartcentrum . Wat is er mogelijk? Hoe gaat het precies als een dierbare komt te overlijden?”, vertelt Wouter Mondeel. Met deze open dag geven we u een kijkje achter de schermen en vertellen we over de mogelijkheden rondom een afscheid. Open zijn over afscheid wordt vaak lastig gevonden, maar kan tegelijkertijd heel dierbaar, warm en liefdevol worden besproken.

Programma
open dag

Op  zaterdag 11 juni bent u tussen 10.30 en 15.00 uur van harte welkom in ons uitvaartcentrum. Voor deze dag geldt een vrije inloop. Hieronder leest u meer over ons programma. 

10.30 uurOfficiële opening
10.45 uur1e presentatie 'Gaan zoals je bent'
11.30 uur1e rondleiding uitvaartcentrum
12.30 uur2e presentatie Partiar 'Een levenseinde zonder zorgen'
13.30 uur2e rondleiding uitvaartcentrum
15.00 uurEinde open dag
Afbeelding
Monuta Loolaan

Meld u aan
voor de open dag

U kunt zich direct aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Wilt u graag uw wensen vrijblijvend bespreken tijdens deze open dag?  U kunt dit direct aangeven in het formulier zodat onze uitvaartverzorger hier rekening mee houdt en tijd voor u reserveert. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien u graag op 11 juni! 

Aanhef
Wilt u een kosteloos uitvaartwensengesprek?
Wilt u een check op uw Monuta uitvaartpolis of deze nog bij uw wensen past?