Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Open dag

Open dag 19 mei Monuta uitvaartcentrum
en crematorium Noorderveld

Kom naar de
open dag

Wij nodigen u uit voor de open dag van ons uitvaartcentrum en crematorium op donderdag 19 mei. Na een periode van hard werken is het uitvaartcentrum helemaal vernieuwd. Het nieuwe uitvaartcentrum is helemaal ingericht naar de eisen en wensen van deze tijd. Met dit nieuwe uitvaartcentrum bieden wij nabestaanden de gelegenheid om in een intieme en huiselijke omgeving afscheid te nemen van hun dierbare. 

19 mei officiële opening

Uitvaartcentrum en crematorium Noorderveld heeft een metamorfose ondergaan. Door de vloeren, wanden, plafonds, meubels, verlichting en het geluid aan te pakken, is het centrum weer helemaal bij de tijd.  “Ons crematorium is het afgelopen half jaar volledig gerestyled. Het schilderwerk is aangepakt, het behang is veranderd en er staan nieuwe meubels.” Locatiemanager Lotte Dighe - van Krieken is trots. “Alles is weer heerlijk opgefrist en heeft een warme en chique uitstraling gekregen. We laten de bewoners van Nieuwegein en omgeving graag ervaren hoe fijn het pand is geworden. Ons adres is:  Structuurbaan 1 in Nieuwegein.

Programma
open dag

Op donderdag 19 mei bent u tussen 15.30 en 20.00 uur van harte welkom in ons uitvaartcentrum. Voor deze middag geldt een vrije inloop. Hieronder leest u meer over ons programma. 

15.30 uurOfficiële opening
15.45 uur1e presentatie 'Gaan zoals je bent'
16.30 uur1e rondleiding uitvaartcentrum
17.30 uur2e presentatie Partiar 'Een levenseinde zonder zorgen'
18.30 uur2e rondleiding uitvaartcentrum
20.00 uurEinde open dag

 

Afbeelding
Noorderveld

Meld u aan voor
de open dag

U kunt zich direct aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Wilt u graag uw wensen vrijblijvend bespreken tijdens deze open dag?  U kunt dit direct aangeven in het formulier zodat onze uitvaartverzorger hier rekening mee houdt en tijd voor u reserveert. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien u graag op 19 mei! 

Aanhef
Wilt u een kosteloos uitvaartwensengesprek?
Wilt u een check op uw Monuta uitvaartpolis of deze nog bij uw wensen past?