Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Osseveld Apeldoorn

Open dag 8 oktober
Osseveld Apeldoorn

Kom naar de
open dag

Monuta Osseveld in Apeldoorn organiseert op 8 oktober van 10.30 tot 15.00 uur een open dag in het vernieuwde uitvaartcentrum. Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan de Veenhuizerweg 143 in Apeldoorn.

8 oktober officiële opening

Uitvaartcentrum Monuta Apeldoorn Osseveld onderging een metamorfose. Na bijna drie maanden gesloten te zijn geweest, laat het grootste uitvaartcentrum van Apeldoorn nu vol trots zien wat de verbouwing het industriële pand heeft gebracht. “Er zijn muren uitgebroken en nieuwe ruimtes gecreëerd”, vertelt uitvaartverzorger Wouter Mondeel. “Van buiten heeft ons pand nog steeds de moderne uitstraling, van binnen heerst een warme en fijne sfeer.” Het team van zeven uitvaartverzorgers is blij met de mogelijkheden die ze nu hebben. “De aula beschikt over moderne faciliteiten voor mooie fotopresentaties, het maken van opnames en het live kunnen streamen van de dienst. Ons pand voldoet hierdoor helemaal aan de tijd van nu.”

“De sfeer in het pand is huiselijk en hotel chic. Grijze en zwarte kleuren zijn aangekleed met hout en groene planten. Dit geeft meteen een gevoel van rust. Naast de sfeervolle aankleding en uitstraling zijn er ruimtes aangepakt en bijgekomen. Zo bevindt zich bij binnenkomst in de hal een kinderhoekje voor de allerkleinsten en is de verzorgingsruimte uitgebreid om met een groter gezelschap nog beter de laatste verzorging te kunnen bieden.” In totaal beschikt het vernieuwde uitvaartcentrum over vier 24-uurskamers én een wisselkamer waar opbaring kan plaatsvinden. “Iedere 24-uurskamer heeft een eigen ingang van buitenaf”, geeft Wouter Mondeel aan. ”Vanuit de kamers is er een doorgang naar de pantry waar de familie zich kan terugtrekken om samen iets te drinken. Nieuw is de familiekamer, waar de familie in kan plaatsnemen voordat de afscheidsdienst begint. Ook is er een brasserie met een bar, waar we condoleances houden en men kan samenkomen na de uitvaartdienst.”

Programma
open dag

Op  zaterdag 8 oktober bent u tussen 10.30 en 15.00 uur van harte welkom in ons vernieuwde crematorium en uitvaartcentrum. Onze uitvaartverzorgers laten u graag ons pand en de faciliteiten zien tijdens een rondleiding. Voor deze dag geldt een vrije inloop. Hieronder leest u meer over ons programma. 

10.30 uurOfficiële opening
10.45 uur1e presentatie 'Gaan zoals je bent'
12.30 uur2e presentatie Partiar 'Een levenseinde zonder zorgen'
15.00 uurEinde open dag

Meld u aan voor
de open dag

U kunt zich direct aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Wilt u graag uw wensen vrijblijvend bespreken tijdens deze open dag?  U kunt dit direct aangeven in het formulier zodat onze uitvaartverzorger hier rekening mee houdt en tijd voor u reserveert. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien u graag op 8 oktober! 

Aanhef
Wilt u een kosteloos uitvaartwensengesprek?
Wilt u een check op uw Monuta uitvaartpolis of deze nog bij uw wensen past?
Afbeelding
Osseveld Apeldoorn