Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Open dagen

Open dagen
Monuta locaties

Monuta heeft diverse locaties in heel Nederland. U kiest zelf de locatie voor het afscheid en de bijeenkomst na de plechtigheid. Dit kan in een van de vele uitvaartcentra of afscheidshuizen zijn. Om onze locaties te laten voldoen aan de wensen van deze tijd worden de verschillende locaties regelmatig gemoderniseerd en verbouwd. Zodra een locatie verbouwd is laten wij u dit graag zien door middel van een open dag.

Open over afscheid

We merken dat er veel vragen zijn over onze dienstverlening. Ook zijn mensen vaak nieuwsgierig naar wat mogelijk is. Hoe gaat het precies als een dierbare komt te overlijden?  Tijdens een open dag kunt u exclusief een kijkje achter de schermen nemen waarbij u een rondleiding krijgt van een van onze uitvaartverzorgers. Wij vertellen u tijdens deze dag graag meer over de locatie en de verschillende mogelijkheden rondom een bijzonder afscheid.

Agenda
Open dagen

Hieronder ziet u een overzicht van de open dagen die gepland staan de komende tijd. 

DatumLocatie
30 april 2022Afscheidshuis Den Haag
14 mei 2022Uitvaartcentrum Gitstraat Leiden
19 mei 2022Crematorium Noorderveld
11 juni 2022Uitvaartcentrum Loolaan Apeldoorn
18 juni 2022Afscheidshuis Capelle aan den IJssel

 

 

 

Afbeelding
afscheidshuis den haag

Zaterdag 30 april
Afscheidshuis Den Haag

Op zaterdag 30 april a.s., van 10.30 tot 15.00 uur, organiseert Monuta Afscheidshuis en Begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag een open dag. Aanleiding is de metamorfose van het voormalige Koetshuis. Deze is omgebouwd tot een sfeervol Afscheidshuis, met twee royale 24-uurssuites.

Meer informatie

Zaterdag 14 mei
Uitvaartcentrum Leiden

Op zaterdag 14 mei a.s., van 10.30 tot 15.00 uur, organiseert Monuta Leiden een open dag in het vernieuwde uitvaartcentrum. Het nieuwe uitvaartcentrum is helemaal ingericht naar de eisen en wensen van deze tijd. Met dit nieuwe uitvaartcentrum bieden wij nabestaanden de gelegenheid om in een intieme en huiselijke omgeving afscheid te nemen van hun dierbare. 

Meer informatie

Afbeelding
Open dag Leiden
Afbeelding
Noorderveld

Donderdag 19 mei
uitvaartcentrum en crematorium Noorderveld

Op donderdag 19 mei a.s., van 15.30 tot 20.00 uur, organiseert Monuta uitvaartcentrum en crematorium Noorderveld een open dag in het vernieuwde uitvaartcentrum. Het nieuwe uitvaartcentrum is helemaal ingericht naar de eisen en wensen van deze tijd. Met dit nieuwe uitvaartcentrum bieden wij nabestaanden de gelegenheid om in een intieme en huiselijke omgeving afscheid te nemen van hun dierbare. 

Meer informatie

Zaterdag 11 juni
uitvaartcentrum Loolaan

Op zaterdag 11 juni, van 10.30 tot 15.00 uur, organiseert Monuta uitvaartcentrum Loolaan in Apeldoorn een open dag in het vernieuwde uitvaartcentrum. Het uitvaartcentrum heeft een metamorfose ondergaan, waardoor het weer helemaal bij de tijd is. De vloeren, wanden, plafonds, meubels, verlichting en het geluid is aangepakt. 

Meer informatie

Afbeelding
Monuta Loolaan
Afbeelding
open dag capelle

Zaterdag 18 juni
afscheidshuis Capelle aan den IJssel

Monuta Monique Maurik in Capelle aan den IJssel organiseert op 18 juni van 10.30 tot 15.00 uur een open dag in haar compleet nieuwe uitvaartcentrum: Afscheidshuis aan den IJssel. Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan de Kompasstraat 26B in Capelle aan den IJssel. 

Meer informatie