Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
open dag

Open dag 16 oktober
Hof van Afscheid

Kom naar de
Open dag

Wij nodigen u uit voor de open dag van ons uitvaartcentrum op 16 oktober.  Na een periode van hard werken is het uitvaartcentrum helemaal vernieuwd en heeft het een nieuwe naam gekregen: Hof van Afscheid. Het nieuwe uitvaartcentrum is helemaal ingericht naar de eisen en wensen van deze tijd. Met dit nieuwe uitvaartcentrum bieden wij nabestaanden de gelegenheid om in een intieme en huiselijke omgeving afscheid te nemen van hun dierbare. 

16 oktober officiële opening

Wij zijn trots op ons vernieuwde uitvaartcentrum en geven u met deze open dag graag een kijkje achter de schermen. Onze uitvaartverzorger leidt u rond en vertelt u meer over de mogelijkheden rondom het regelen van een bijzonder afscheid.  Ons adres is  Leeghwaterstraat 1a in Kampen. Voor alle aanwezigen ligt er een leuke goodiebag klaar.  

 

Highlights
Open dag

Op 16 oktober bent u tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom in ons uitvaartcentrum aan de Leeghwaterstraat 1a in Kampen.  Voor deze dag geldt een vrije inloop. Hieronder leest u meer over ons programma. 

  • Notarislezing over erfrecht door mr. Harry Goedegebure (namens het Notarieel in Kampen ) van 11.00 tot 12.00 uur
  • Rondleiding in ons vernieuwde uitvaartcentrum met koffie/thee en iets lekkers
  • Bloemist en uitvaartspreker die u meer vertellen over de mogelijkheden 
  • Mogelijkheid om uw uitvaartwensen te bespreken met een uitvaartverzorger
Afbeelding
open dag

Meld u aan en
ontvang een goodiebag

U kunt zich direct aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien u graag op 16 oktober! 

Aanhef
Wilt u een kosteloos uitvaartwensengesprek?
Wilt u een check op uw uitvaartpolis of deze nog bij uw wensen past?