Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Open dagen

Open dagen
Monuta locaties

Monuta heeft diverse locaties in heel Nederland. U kiest zelf de locatie voor het afscheid en de bijeenkomst na de plechtigheid. Dit kan in een van de vele uitvaartcentra of afscheidshuizen zijn. Om onze locaties te laten voldoen aan de wensen van deze tijd worden de verschillende locaties regelmatig gemoderniseerd en verbouwd. Zodra een locatie verbouwd is laten wij u dit graag zien door middel van een open dag.

Open over afscheid

We merken dat er veel vragen zijn over onze dienstverlening. Ook zijn mensen vaak nieuwsgierig naar wat mogelijk is. Hoe gaat het precies als een dierbare komt te overlijden?  Tijdens een open dag kunt u exclusief een kijkje achter de schermen nemen waarbij u een rondleiding krijgt van een van onze uitvaartverzorgers. Wij vertellen u tijdens deze dag graag meer over de locatie en de verschillende mogelijkheden rondom een bijzonder afscheid.

Agenda
Open dagen

Hieronder ziet u een overzicht van de open dagen die gepland staan de komende tijd. 

DatumLocatie
4 maart 2023Uitvaartcentrum  Bussum
  
  

 

 

 

Afbeelding
Osseveld Apeldoorn

Zaterdag 4 maart
uitvaartcentrum Bussum

Monuta  in Bussum organiseert op 4 maart van 10.30 tot 15.00 uur een open dag in het vernieuwde uitvaartcentrum. Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan de Hilversumseweg 59 in Bussum.

Meer informatie