Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Open dagen

Open dagen
Monuta locaties

Monuta heeft diverse locaties in heel Nederland. U kiest zelf de locatie voor het afscheid en de bijeenkomst na de plechtigheid. Dit kan in een van de vele uitvaartcentra of afscheidshuizen zijn. Om onze locaties te laten voldoen aan de wensen van deze tijd worden de verschillende locaties regelmatig gemoderniseerd en verbouwd. Zodra een locatie verbouwd is laten wij u dit graag zien door middel van een open dag.

Open over afscheid

We merken dat er veel vragen zijn over onze dienstverlening. Ook zijn mensen vaak nieuwsgierig naar wat mogelijk is. Hoe gaat het precies als een dierbare komt te overlijden?  Tijdens een open dag kunt u exclusief een kijkje achter de schermen nemen waarbij u een rondleiding krijgt van een van onze uitvaartverzorgers. Wij vertellen u tijdens deze dag graag meer over de locatie en de verschillende mogelijkheden rondom een bijzonder afscheid.

Agenda
Open dagen

Hieronder ziet u een overzicht van de open dagen die gepland staan de komende tijd. 

DatumLocatie
24 september 2022Crematorium Waldhof, Opeinde
8 oktober 2022Uitvaartcentrum Osseveld Apeldoorn
19 november 2022Uitvaartcentrum Arnhem
  

 

 

 

Zaterdag 24 september
uitvaartcentrum Wâldhôf

Monuta Crematorium en Uitvaartcentrum Wâldhôf organiseert op zaterdag 24 september van 10.30 tot 15.00 uur een open dag in het vernieuwde crematorium en uitvaartcentrum. Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan de Rydwei 3 in Opeinde.

Meer informatie

Afbeelding
waldhof
Afbeelding
Osseveld Apeldoorn

Zaterdag 8 oktober
uitvaartcentrum Osseveld

Monuta Osseveld in Apeldoorn organiseert op 8 oktober van 10.30 tot 15.00 uur een open dag in het vernieuwde uitvaartcentrum. Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan de Veenhuizerweg 143 in Apeldoorn.

Meer informatie