Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
BijMonuta

BijMonuta
relatiemagazine

Als verzekerde van Monuta ontvangt u gratis het relatiemagazine BijMonuta. Hiermee willen wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen op het gebied van uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. Bekijk hier de online versie van het magazine.

In deze BijMonuta

U kunt het aangrijpende verhaal lezen van Heleen en Wim over het afscheid van hun broer Izaäk, die zelf uit het leven stapte. Verderop in deze BijMonuta blikken we terug op het overlijden van Peter R. de Vries. En u vindt in deze BijMonuta enkele mogelijkheden voor het rouwvervoer. In het artikel van Expert leest u wat een duurzame uitvaart precies inhoudt. 

Oplossing puzzel

Wanneer u de oplossing van de puzzel vóór 10 januari 2022 naar ons toestuurt, maakt u kans op een infrarode warmtedeken ter waarde van € 129,95 of op één van de vijf puzzelboeken van Denksport, het ultieme puzzelboek, met puzzels in alle soorten en maten. U kunt via het formulier hiernaast  uw oplossing van de puzzel inzenden. 

Vragen over uw uitvaartverzekering of uitvaartwensen?

U kunt ons bellen op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800 - 235 66 68, of neem contact op met uw verzekeringsadviseur. U vindt de gegevens in de brief of mail die u bij uw BijMonuta heeft ontvangen. Ook kunt u inloggen op Mijn Monuta.

Ik ontvang graag het formulier Monuta Uitvaartwens (gratis)
Bel mij voor het maken van een afspraak om mijn uitvaartwensen te bespreken

Uw gegevens

Aanhef