Klantervaringen

Monuta hecht veel waarde aan de mening van haar klanten. We horen als bedrijf graag wat we goed doen, maar vooral ook wat we beter kunnen doen. Daarom is Monuta continu bezig om de klantervaringen in beeld te brengen. 

Wij zoeken voortdurend naar mogelijkheden om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op uw wensen. Om dit te kunnen doen is uw mening van groot belang. Met behulp van de ervaringen van onze klanten kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Monuta verzamelt op verschillende manieren klantbeoordelingen en ervaringen. 

Monuta op Klantenvertellen

Beoordelingen zijn steeds belangrijker bij het kiezen van een uitvaartverzekering. Om u goed te helpen bij de keuze voor een passende uitvaartverzekering, geven wij u zoveel mogelijk informatie.

Via het Klantenvertellen platform verzamelt Monuta klantbeoordelingen over het online afsluiten van een uitvaartverzekering. Met ruim 4.800 beoordelingen en een totaalscore van 8,7 behaalt Monuta de hoogste score als het gaat om uitvaartverzekeringen!

Klanttevredenheidsonderzoek Verbond van Verzekeraars

Het Verbond van Verzekeraars houdt jaarlijks het onderzoek 'VerzekeraarsInBeeld'. De dienstverlening van Monuta is hierin beoordeeld met een 7,2. De volledige beoordeling kunt u teruglezen op verzekeraarsinbeeld.nl

Klantwaardering per vestiging

Monuta is op ruim 150 locaties in Nederland aanwezig. Iedere locatie is uniek en verzamelt daarom zelf recensies zodat de dienstverlening verbeterd kan worden. 

Uitvaartverzorger bij u in de buurt

Brancheoverzicht: Verzekeringen – Monuta.nl beste website

WUA! is wereldwijd markleider als het gaat om digital experience benchmarking. Kort gezegd betekent dit dat WUA! een onafhankelijk onderzoek doet naar de klantreis die mensen online maken. WUA brengt hiermee de ervaringen van potentiele klanten in kaart.

In 2016 mag monuta.nl zich weer de beste website in de verzekeringsbranche noemen. De afgelopen vijf jaar heeft Monuta deze prijs al vier keer gewonnen. Monuta is hiermee favoriet onder consumenten die zich online oriënteren op een uitvaartverzekering. Bekijk hier de uitslag van het onderzoek.