Word franchisenemer bij Monuta

De uitvaartverzorger is de spil van onze organisatie. Op lokaal niveau het gezicht in de markt. Een van onze pijlers is lokaal ondernemerschap en onze franchiseformule is daar de logische vertaling van.
Monuta heeft alles in huis om invulling te geven aan een excellente en onderscheidende franchiseformule. Voor u en ons belangrijk, want met deze unieke formule geven we vorm aan een verdere intensieve, lokale samenwerking tussen franchisenemer en franchisegever.

Waar staat Monuta voor?

Als franchiseondernemer bij Monuta werkt u onder de vlag van een sterke merknaam. Al sinds 1923 maken wij een afscheid met een goed gevoel mogelijk voor iedereen. Monuta staat voor persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen voor onze klanten. Met onze jarenlange ervaring helpen wij nabestaanden om het afscheid zo goed mogelijk in te vullen. Is dat ook wat u wilt doen? Word dan ondernemer bij Monuta, de steun bij iedere uitvaart.

Interesse?

Bent u resultaatgericht en gaat u graag met mensen om? Wilt u verbinding maken en zorg verlenen aan anderen? Wilt u als zelfstandig ondernemer aan de slag met de voordelen van een grote organisatie die u faciliteert? Lees dan zeker verder.
 

Meer informatie over Monuta