Hoe word ik franchisenemer bij Monuta?

Ondernemer worden bij Monuta? Dat doen we samen. Binnen de selectieprocedure vinden wij uw aandeel namelijk net zo belangrijk als dat van ons. U beslist of u onze kwaliteiten goed genoeg vindt en wij beslissen of u de ideale franchisenemer voor ons bent. Zo beoordelen we na elke stap in de selectieprocedure of de verwachtingen van beide kanten zijn waargemaakt.

Franchisenemer in drie stappen

Monuta heeft voor haar franchisenemers het 'franchisenemer in 3 stappen' model ontwikkeld. Kwaliteit is een essentieel onderdeel van de dienstverlening van Monuta. Het hoge niveau kunnen we behouden door een uitgebreid en professioneel stappenplan aan te bieden. nadat alle drie de onderdelen succesvol zij afgerond bent u 'klaar voor de start'.

1. Opstellen van ondernemingsplan
Monuta heeft een business model ontwikkeld waar u als kandidaat franchisenemer zelf uw eigen financiële model van uw onderneming mee kan maken. Met behulp van het vestigingsplaatsonderzoek, het standaard ondernemingsplan en de expertise van Monuta professionals maakt u een eigen professioneel ondernemingsplan.

2. Financiering
Monuta heeft toegang tot meerdere financiële instellingen die de financiering van uw franchise onderneming mogelijk maken. Indien gewenst zullen wij u begeleiden tijdens de noodzakelijke gesprekken.

3. (Vliegende) Start
Als startend franchisenemer krijgt u een uitgebreid introductieprogramma dat drie maanden duurt. In deze drie maanden word u opgeleid tot Register Uitvaartverzorger (praktijk & theorie), u wordt op alle ondersteunende afdelingen geïntroduceerd en gefaciliteerd in de start-up van uw onderneming en krijgt een individuele 5-daagse financiële training van een zeer ervaren financiële planner.