Wat ga ik doen als uitvaartondernemer?

Monuta verzorgt uitvaarten voor alle klanten. In lokaal werkende teams. Zo is Monuta letterlijk ‘altijd dichtbij'. De klantrelatie staat bij Monuta voorop. Nabestaanden moeten voelen dat zij op u kunnen rekenen in een moeilijke periode. Voor advies over de mogelijkheden, maar ook om zaken te regelen.

Werken in de uitvaartzorg betekent houden van het vak. U werkt dagelijks in een omgeving waarin mensen verdrietig zijn en rouwen. U neemt voor enkele dagen de praktische zorgen bij nabestaanden weg en bent hen tot steun. Dienstverlening waarbij het draait om mensen. Voor hen organiseert u de uitvaart en begeleidt u deze. U informeert alle betrokkenen bij de uitvaart en licht voor de nabestaanden de kostenbegroting toe. Zodat zij weten waar ze aan toe zijn.

U bent het lokale gezicht van Monuta. Daarbij is een actieve en intensieve marktbewerking ook uw taak. Jaarlijks maakt u een activiteitenplan waarin komt te staan welke diverse marktbewerkingsactiviteiten u gaat uitvoeren en u neemt actief deel aan diverse netwerken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken via het contactformulier hieronder. 

Naar contactformulier